Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов вже натякає на подорожчання проїзду в громадському транспорті

Регіональні новини Регіон: м.Київ 6965 переглядів

Опубліковано - 25.06.2013 19:10 | Всі новини | Версія для друку

Попов вже натякає на подорожчання проїзду в громадському транспорті
Попов вже натякає на подорожчання проїзду в громадському транспорті
У Києві склалася непроста ситуація з громадським транспортом, який на сьогоднішній день несе збитки.

Про це заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, повідомляє «Сегодня».

«У нас дуже складна ситуація з громадським транспортом у тому сенсі, що він працює дійсно збитково. І ми щороку виділяємо «Київпастрансу» понад 300 мільйонів гривень дотацій, щоб забезпечити виплату заробітної плати. Цьогоріч і збитки метрополітену будуть приблизно на таку ж суму – близько 300 мільйонів», – говорить Попов.

Голова столичної адміністрації також не виключає можливість підняття цін за проїзд на громадському транспорті, але зазначає – потрібно як мінімум півтора місяці для того, щоб вирішити дане питання. Остаточний вердикт з приводу вартості проїзду буде винесено не раніше, ніж восени.

«Моя позиція тут така: ми можемо говорити про зміну цін, але переходячи на нову систему оплати. Я маю на увазі, що для мешканців Києва, які матимуть тривалі проїзні квитки – наприклад, на рік, півроку чи хоча б на місяць, – це буде набагато дешевше, ніж брати один квиток, одноразовий проїзд на один день. Таким чином, ми захистимо киян, якщо доведеться піднімати ціни», – запевняє Попов.

Попов також відзначає, що якщо і буде підняття цін, то вартість проїзду на громадському транспорті для соціально захищених категорій населення, швидше за все, залишиться незмінною.

До того ж, за словами глави Київміськадміністрації, зараз відбувається процес введення в дію картки киянина, яка дасть право їздити на метро і на інших видах громадського транспорту або безкоштовно, або з великими знижками.

«Цей проект зараз розробляється, ми зараз обговорюємо досвід інших країн, наприклад, Чехії, Словаччини, Польщі, Росії. Ми хочемо впровадити сучасний підхід і тоді вже говорити про цінову політику», – підкреслив Попов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.