Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Даст іст фантастішен від донецьких. Або як викувати новий людський матеріал

Коаліція «С.Р.А.К.А» 8732 перегляди

Опубліковано - 7.02.2007 12:09 | Всі новини | Версія для друку

Даст іст фантастішен від донецьких. Або як викувати новий людський матеріал
Даст іст фантастішен від донецьких. Або як викувати новий людський матеріал
“Україну об'єднає тільки національна ідея. І не потрібні нам німці або москалі” - Анатолій Близнюк.

"Об'єднати Україну може тільки національна ідея. Але найголовніше питання, - що державна еліта може запропонувати як національну ідею", - заявив журналістам голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк, повідомляє “Остров”.

У якості такої ідеї власне А. Близнюк пропонуємо проект за прикладом "радянських" БАМу або цілини.

"Якщо згадувати, то і будівництво шахт в Донбасі, і освоєння цілини, і БАМ, - це все були національні ідеї. Я Президентові Ющенку теж говорив, Віктор Андрійович, - потрібна національна ідея. Не десь дві дороги треба будувати, а від кордону в Луганській області і від Львова, і в Полтаві зійтися. Ось це буде один з елементів національної ідеї", - підкреслив А. Близнюк.

Він також упевнений, що національною ідеєю для України може стати "ідеологія побудови громадянського суспільства".

"У будь-якому випадку ідея, що ми єдині, і через побудову громадянського суспільства все це вибудовувати", - зазначив А. Близнюк.

Він також підкреслив, що "підняття життєвого рівня людей - це базова річ, на яку повинні працювати всі гілки влади".

"Ми повинні пам'ятати, що ми українці, і нам потрібно це зробити. І не потрібні нам німці, москалі або хтось ще. Ми це зробимо власноруч", - резюмував очільник Донецької облради.

Від "Аратти". Шановний голова облради “зони економічного дива” міг би й більш розширити тему реалізації національної ідеї шляхом будівництва чергового "БАМу".

Наприклад, пригадати історію будівництва Біломоро-Балтійського каналу ім.Сталіна, де в 30-ті роки примусово "формувалася" "національна ідея комуністичного суспільства". Гарний і повчальний приклад "виковування нового людського матеріалу" (за словами Ягоди Енеха Гершеновича - одного з керівників будівництва каналу).

Між іншим, будівництво Байкало-Амурської магістралі, за ініціативою Кагановича Лазаря Мойсейовича, - також "проектик" по виковуванню нового людського матеріалу, - міфологічних будівельників комунізму. Будівництво цієї "новобудови віку" взагалі розтяглося на півстоліття. Результат відомий - мільйони загиблих на каторгах "світлого майбутнього", повний крах системи.

Із позитивного для організаторів цих "проектів" (теж “не німців і не москалів”) - виховання мільйонної покірної біомаси - "гомо совєтікус" (в народі - совок), - певно, на такий результат і розраховує видатний партійно-регіональний функціонер.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.