Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Разом з Тітушком судитимуть трьох подєльніков

Правосуддя 9536 переглядів

Опубліковано - 3.07.2013 23:10 | Всі новини | Версія для друку

Разом з Тітушком судитимуть трьох подєльніков
Разом з Тітушком судитимуть трьох подєльніков
Заступник начальника управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Генеральної прокуратури України Юрій Севрук під час засідання Комітету з питань свободи слова та інформації 3 липня повідомив імена обвинувачених, які разом з Вадимом Тітушком брали участь у нападі на журналістів у Києві 18 травня.

Пан Севрук зазначив, що 8 липня відбудеться попереднє засідання суду з розгляду кримінального провадження, по якому проходять Сергій Приходько, Андрій Ярошенко та Михайло Пшук за напад на журналістів Ольгу Сніцачук та Владислава Соделя.

На засіданні Комітету звернули увагу на те, що у правоохоронних органів немає доказів, що обвинувачені є членами злочинного угрупування. На це повідомлення голова тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів побиття журналістів 18 травня в Києві Віталій Ярема зазначив, що вищезгадані особи були розпізнанні на відеозаписах рейдерського захоплення будинку вчительки з Києва Ніни Москаленко. За наявності таких доказів пан Ярема припустив, що молоді люди є учасниками злочинного угрупування. Цю гіпотезу підтримав і кореспондент газети «Коммерсантъ-Украина» Владислав Содель, що був присутній на засіданні Комітету.

Під час засідання Комітету Юрій Стець доповів, що 1 липня під час судового розгляду справи про побиття журналістів «на засіданні були присутні ворожі сили», які влаштовували провокації. У зв’язку з цим пан Стець запропонував членам Комітету відвідувати судові засідання суду у даній справі. Ініціативу Юрія Стеця підтримав голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко.

Як повідомлялося раніше, Шевченківський районний суд Києва переніс судове засідання за звинуваченням Вадима Тітушка в нападі на журналістів 18 травня. Перерву в засіданні оголошено до 10 липня у зв’язку з відсутністю свідка Валерії Івашкіної.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.