Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прокуратура перевіряє факти системної корупції, про які дізналася із ЗМІ

Влада Регіон: Миколаївська область 5703 перегляди

Опубліковано - 5.07.2013 10:28 | Всі новини | Версія для друку

Прокуратура перевіряє факти системної корупції, про які дізналася із ЗМІ
Прокуратура перевіряє факти системної корупції, про які дізналася із ЗМІ
Прокуратура перевіряє інформацію про масові побори, продаж кримінальних справ і купівлю посад в управлінні МВС у Миколаївській області.

Про це прокурор Миколаївської області Андрій Курись повідомив на брифінгу, присвяченого розслідуванню “врадіївської справи”.

"Дізнався поки що лише зі ЗМІ, доручив помічникові перевірити інформацію", - сказав Курись.

"За даними фактами моя позиція - необхідна перевірка діяльності всієї міліції", - зазначив прокурор.

"Також перевіряємо, чи є у заарештованих доступ до заборонених предметів (мобільних телефонів - авт.)", - сказав Курись. Напередодні видання "Николаевский обозреватель", посилаючись на запис, зроблений на телефон затриманими врадіївськими міліціонерами Дмитром Поліщуком і Євгеном Дрижаком, розмістило звернення від їх імені.

У зверненні сказано: "Ми зобов’язані возити данину до Миколаївського УМВС кожного місяця, а якщо треба, то нам дають одну ніч для збору певної суми грошей!". Крім того, затримані міліціонери повідомляють, що відділ внутрішній безпеки УМВС області почав продавати зібрані справи злочинцям, і після продажу справи знищуються.

Також, згідно з опублікованим зверненням, в обласному УВС налагоджена система отримання грошей за грамоти, звання, медалі, заохочення і отримання нової посади.

Крім того, за даними видання, слідчі і оперативники карного розшуку повинні для показника "вішати" справи на безневинних людей, які не платять данину. "Слідчий може такі «дива» намалювати, а місцева прокуратура нас завжди підтримає, тому що нам іноді попадаються їхні родичі. Тому прокуратура з нами ніколи не сваритися", - повідомляє видання з посиланням на врадіївських міліціонерів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.