Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Керівництво МВС пообіцяло, що ніяких репресій проти бунтарів у Врадіївці не буде

Влада Регіон: Миколаївська область 7487 переглядів

Опубліковано - 5.07.2013 11:48 | Всі новини | Версія для друку

Керівництво МВС пообіцяло, що ніяких репресій проти бунтарів у Врадіївці не буде
Керівництво МВС пообіцяло, що ніяких репресій проти бунтарів у Врадіївці не буде
Репресії з боку міліції людям, які розгромили райвідділ під Врадіївці, не загрожують.

Про це розповів перший заступник голови МВС Віктор Дубовик.

Зараз саме Дубовик очолює штаб, який розслідує резонансне зґвалтування і подальші події у Врадіївці. Насамперед, він запевнив, що міліція за штурм у Врадіївці нікого не затримувала, оскільки керівництво розуміє емоції людей.

"За тими матеріалам, які зібрала наша комісія, ми бачимо, що дійсно з боку співробітників міліції є грубі порушення наших нормативних актів, інструкцій МВС, в тому числі ми бачимо вже і порушення функціональних обов’язків. Тому, звичайно ж, всі ці матеріали будуть оприлюднені міністру внутрішніх справ і він прийме рішення. Про це рішення всі будуть проінформовані", - заявив Дубовик.

"Прийом веду я, а також начальник штабу і наші співробітники. Міністр дав вказівку і сюди додатково виїжджають співробітники Міністерства внутрішніх справ, які особисто будуть займатися перевіркою всіх скарг і заяв, які ми зараз приймемо", - додав Дубовик.

Також Дубовик розповів, що зміниться у самій системі органів внутрішніх справ і міністерство збирається попереджувати такі ситуації.

"Вживається ряд заходів, в тому числі розробляється програма забезпечення, що будь-яка інформація, яка надходить в будь-який райвідділ міліції в Україні, вона бралася на контроль у Міністерстві внутрішніх справ", - заявив він.

Як повідомлялося раніше, 26 червня троє чоловіків затягли в свою машину, жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову. Жінка впізнала ґвалтівників і дала проти них свідчення. Дві людини - лейтенант міліції Дмитро Поліщук і місцевий таксист Рябиненко - були затримані. Третій, старший лейтенант міліції Євген Дрижак, залишився на волі, пославшись на наявність алібі: номінально він був на чергуванні.

При цьому постраждала запевнила, що помилитися не могла, бо добре знає: "Я впевнена на 100%, що це був саме він (Євген Дрижак), тому що він першим мене зґвалтував, бив і обзивав всякими словами".

Звірячий злочин викликав обурення мешканців Врадіївки. У ніч на 2 липня обурений натовп штурмував райвідділ міліції, правоохоронці захищалися сльозогінним газом і, за деякими даними, стріляли у повітря. Є постраждалі. Стихійний мітинг продовжився і вдень 2 липня.

Розслідування резонансної справи взяв під особистий контроль Президент Віктор Янукович. Вже звільнені начальник Врадіївського райвідділу міліції Віталій Синицький, голова УМВС Миколаївській області Валентин Парсенюк і прокурор Врадіївського району Сергій Мочалко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.