Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Одеські «регіонали» не знайшли схожості в «пам’ятнику Підрахую» з оригіналом

Коаліція «С.Р.А.К.А» Регіон: Одеська область 9729 переглядів

Опубліковано - 8.02.2007 00:15 | Всі новини | Версія для друку

Знайдіть 10 відмінностей
Знайдіть 10 відмінностей
Ректор Одеського міжнародного гуманітарного інституту, професор, депутат Одеської обласної ради (фракція Партії регіонів) Микола Коваленко заперечує факт зведення депутату Верховної Ради Сергію Ківалову (фракція Партії регіонів) пам’ятника в Одесі.

Про це він повідомив в середу, повідомляє ProUA.

«Це не пам’ятник, а скульптурна композиція, присвячена засновникам нашого вузу. Саме це й написано на постаменті, де встановлена заснована фігура, обличчя якої всі знаходять дуже схожим на Сергія Ківалова», - сказав він.

Разом з тим студенти і викладачі університету не сумніваються в тому, що персоналії скульптурної композиції абсолютно впізнанні.

На їх думку, головна бронзова скульптура композиції - це Ківалов, серед інших: проректор Одеської національної юридичної академії, депутат Одеської міської ради (фракція Регіонів) Микола Крикливий, професор, завідувач кафедрою Одеської національної юридичної академії Марк Орзіх та інші.

Як повідомлялося, пам’ятник з бронзи заввишки більше 2,5 метра встановлений біля будівлі Міжнародного гуманітарного університету, на 5-ій станції Великого Фонтану.

Ківалов є головою комітету Верховної Ради з питань правосуддя, раніше очолював Раду юстиції України, під час виборів Президента-2004 був головою Центральної виборчої комісії.
Пам’ятник Брітні Спірс
Пам’ятник Брітні Спірс
Як зазначає "Новий канал", - прижиттєвий пам’ятник – це рідкісний спосіб вшанування людини, зазвичай його заслуговують лише зірки та видатні спортсмени. Свої пам’ятники, окрім Сергія Ківалова мають також Дієґо Марадона, Міхаель Шумахер та Брітні Спірс.

Від “Аратти”. Від себе додамо, що прижиттєвий пам`ятник має ще один визначний діяч сучасності - Йосип Кобзон (до речі, також палкий прихильник "реігоналів"). Жаль, що Ківалова не зообразили в тій самій позі, що й Брітні Спірс, - це було б вельми гламурно!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.