Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прихватизація річкових портів може спричинити масові звільнення

Економіка 5079 переглядів

Опубліковано - 10.07.2013 15:37 | Всі новини | Версія для друку

Прихватизація річкових портів може спричинити масові звільнення
Прихватизація річкових портів може спричинити масові звільнення
Річкові порти України будуть не приватизовані, а фактично передані у власність олігархам.

Про це заявив колишній голова Фонду державного майна (ФДМ) Олександр Бондар у ефірі "Ера-FM".

"Річкові порти вже майже всі приватизовані. Залишилась не приватизованою невелика кількість портів. Там, поза сумнівом, буде процес відчуження поза приватизаційними схемами - те, що ще не встигли прибрати до приватних рук", - сказав Бондар.

За його словами, чимало працівників річпортів будуть звільнені.

"Безумовно, буде скорочено кількість працюючих, будуть скорочені соціальні виплати, буде скорочена зарплата. Це все попереду, бо приватним інвесторам не потрібні зайві витрати, вони працюють лише на прибуток", - зазначив Бондар.

Експерт переконаний, що працівники не зможуть захисти свої права.

"Який може бути юридичний захист, якщо профспілки як такі не працюють? Об’єкти належатимуть особам, найбільш наближеним до керівників держави. Безумовно, ніякі суди на користь працівників приймати рішення не будуть - інакше судді теж будуть звільнені та позбавлені можливості працювати", - наголосив Бондар.

Як повідомлялося раніше, в Україні набув чинності закон "Про морські порти України", який регламентує приватизацію об’єктів портової інфраструктури в країні. Згідно з документом, усі морські порти України і акваторія залишаються у власності держави, а приватизація портових об’єктів, за винятком стратегічних, проходить відповідно до законодавства.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.