Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Третій підозрюваний у злочині у Врадіївці підтвердив, що Крашкову зґвалтували міліціонери

Кримінал Регіон: Миколаївська область 9868 переглядів

Опубліковано - 10.07.2013 16:14 | Всі новини | Версія для друку

Третій підозрюваний у злочині у Врадіївці підтвердив, що Крашкову зґвалтували міліціонери
Третій підозрюваний у злочині у Врадіївці підтвердив, що Крашкову зґвалтували міліціонери
Третій затриманий за підозрою у побитті мешканки Врадіївки таксист Сергій Рябіненко підтвердив, що Ірину Крашкову зґвалтували міліціонери Євген Дрижак і Дмитро Поліщук.

Про це заявив народний депутат від Батьківщини Андрій Парубій.

За словами Парубія, сьогодні він спілкувався з прокурором Миколаївської області Андрієм Курисем і, за його даними, зі слідством співпрацює тільки один з трьох підозрюваних.

"Обидва, які обвинувачуються у зґвалтуванні, обидва міліціонери, відмовляються співпрацювати зі слідством. Фактично, сьогодні ми маємо свідчення таксиста Рябіненка. Він називає прізвища і на питання, чому не називав Євгена Дрижака в перший день, говорить: тому що той був на волі" , - заявив народний депутат.

За його словами, сьогодні потерпіла буде давати свідчення слідству.

"Сьогодні, фактично, будуть проведені перші повноцінні слідчі дії. Адвокат, яка працює з нею (потерпілою) вже два дні, каже, що Ірина готова до надання свідчень. І на сьогодні ми маємо, як мінімум, свідчення таксиста, свідчення потерпілої щодо того, що було двоє міліціонерів", - сказав Парубій.

Депутат також зазначив, що капітан міліції Дрижак не зможе уникнути покарання.

"Немає ніяких сумнівів, що Дрижак був одним з тих, хто по-звірячому ґвалтував і намагався вбити Ірину. Ми наполягаємо на тому, щоб була кваліфікація "замах на вбивство". Ми вважаємо це принциповою позицією", - сказав нардеп

Водночас він додав: "Працівники прокуратури сказали, що не розглядають такий варіант, і їм необхідно завершити слідчі дії, щоб підготувати обвинувальний вирок".

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в автомобілі одного з підозрюваних у врадіївській справі виявлено кров, яка належить Ірині Крашковій.

Нагадаємо, увечері 27 червня до чергової частини Врадіївського РВВС у Миколаївській області надійшло повідомлення від працівників центральної районної лікарні про те, що до них доставлена ​​мешканка Ірина Крашкова з тілесними ушкодженнями.

За словами потерпілої, троє осіб, у тому числі двоє працівників міліції, вивезли її в лісосмугу за 6 км від Врадіївки, жорстоко побили і зґвалтували. За словами постраждалої, водій таксі участі у зґвалтуванні не брав, однак, був найбільш витонченим у побитті - бив її по голові навіть у той момент, коли її ґвалтували.

Лікарі діагностували у потерпілої відкритий перелом черепа в декількох місцях, численні рвані рани обличчя - верхня губа була практично відірвана і висіла на клапті - п’ять глибоких різаних ран голови, численні удари і синці. Дівчину вже двічі оперували: відкачували кров, видаляли кров’яні згустки, витягували осколки кісток черепа з головного мозку. У майбутньому її чекає ще кілька операцій.

У неділю ввечері мешканці Врадіївки вийшли на акцію протесту. Понад 300 людей щільним кільцем оточили будівлю районного суду, в якому в розглядалося клопотання про застосування запобіжного заходу стосовно підозрюваних осіб. Мешканці напали на автозак і закидали камінням будівлю суду.

Пізніше стало відомо, що Врадіївський суд ухвалив рішення про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою стосовно лейтенанта міліції Дмитра Поліщука і таксиста Сергія Рябіненка, обвинувачених в зґвалтуванні і завданні тяжких тілесних ушкоджень. Капітан Євген Дрижак затриманий.

Один з підозрюваних - Дмитро Поліщук - є племінником прокурора Заводського району Миколаєва Сергія Поліщука.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович вирішив особисто контролювати справу про зґвалтування і побиття дівчини в Миколаївській області, зажадавши терміново провести розслідування подій.

Раніше, після нічних подій у Врадіївці, глава МВС усунув з посади керівника обласного управління міліції Валентина Парсенюка.

Мешканці Врадіївки зажадали покарання винних, а також розслідування інших злочинів, скоєних на території району кілька років тому.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.