Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов назвав бандитами киян і нардепів, які вчора заблокували роботу “простроченої” Київради

Регіональні новини Регіон: м.Київ 6633 перегляди

Опубліковано - 12.07.2013 15:48 | Всі новини | Версія для друку

Попов назвав бандитами киян і нардепів, які вчора заблокували роботу “простроченої” Київради
Попов назвав бандитами киян і нардепів, які вчора заблокували роботу “простроченої” Київради
Голова КМДА Олександр Попов звинувачує опозицію у “пограбуванні” Києва.

"За останні роки не було такої події, як вчора. Я б її назвав пограбуванням Києва", - сказав Попов.

"Ви знаєте, в яких умовах з урядом вишукуємо ці гроші? ...Я не знаю, до чого прзведе ця політика, але інакше як бандитзмом я це назвати не можу", - заявив Попов. Він висловив при цьому упевненість, що рішення будуть прийняті, але "буде втрачено час".

Попов заявив, що міська рада звернеться до правоохоронних органів дати оцінку дій опозиції у Київраді. "Є відповідні адміністративні і кримінальні статті. Я знаю, що міська рада сьогодні звернеться або вже звернулася в правоохоронні органи дати оцінку діям опозиції", - заявив він.

За його словами, Київрада має прийняти рішення про збільшення видатків для бюджетної сфери: 98,5 мільйонів гривень - на виплати муніципальних надбавок працівникам соціально-культурної сфери у липні, серпні, вересні.

Працівники навчальних закладів повинні були додатково отримати 63,5 мільйона гривень, лікарі - 28,3 мільйона, працівники культури - 4,2 мільйона, працівники галузі "фізична культура і спорт" - 2 мільйони гривень, соціальні працівники - 0,5 мільйона.

На розвиток інфраструктури мало бути направлено 138,3 мільйона. "Неприйняття цього рішення може зупинити будівництво метро на Теремки і реконструкцію Поштової площі. На ці цілі було виділено субвенцію 100 мільйонів, за 50 мільйонів на кожен об’єкт", - йдеться у релізі, розданому перед прес-конференцією.

Також 4,8 мільйона мало бути виділено на встановлення модульних громадських туалетів і 12,2 - ремонт каналізаційних колекторів.

У той же час на питання, коли буде наступна сесія, Попов сказав, що буде просити депутатів зібратися на позачергову сесію. Він не виключив, що це може статися на початку серпня.

Як повідомлялося раніше, депутати Верховної Ради з опозиційних фракцій 11 липня заблокували проведення пленарного засідання Київської міської ради, оскільки вважають раду нелегітимною.

Напередодні в "Батьківщині" пообіцяли не допустити проведення сесії міськради. У партії нагадали, що нинішній склад Київради втратив легітимність 2 червня 2013 року, оскільки в цей день закінчився 5-річний термін повноважень.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.