Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліцейське насильство спричинило бунт у Києві. Обурені люди штурмують райвідділ

За право людини Регіон: м.Київ 7183 перегляди

Опубліковано - 12.07.2013 22:17 | Всі новини | Версія для друку

Міліцейське насильство спричинило бунт у Києві. Обурені люди штурмують райвідділ
Міліцейське насильство спричинило бунт у Києві. Обурені люди штурмують райвідділ
У Києві міліціонер на ринку “Шлях”, що у Святошинському районі, побив активістку Коаліції учасників помаранчевої революції, дівчину забрала швидка.

Про це повідомляє лідер КУПРу Сергій Мельниченко.

У прес-службі Святошинської районної прокуратури повідомили, що інцидент стався в п’ятницю на одному з ринків району - міліціонер штовхнув жінку.

У прокуратурі зазначили, що після інциденту постраждала звернулася з відповідною заявою до органів прокуратури, які вивчають всі причини та обставини події. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України.

Водночас, за інформацією лідера КУПР, інцидент стався на ринку "Шлях" на вул. Зодчих, 42-58, у Святошинському районі столиці, коли міліція намагалася розігнати продавців продуктів.

"Один з офіцерів через зауваження з приводу спілкування державною мовою при десятках свідків вдарив активістку КУПР Ірину кулаком у нирку", - написав Мельниченко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, підприємці кинулися на міліціонера з криками про самосуд. Він втік з місця події.

Мельниченко стверджує, що приблизно сотня працівників ринку прибула до Святошинського райуправління міліції з вимогою видати їм винного міліціонера. Згодом протестувальники намагалися штурмувати райвідділок. Правоохоронці застосували сльозогінний газ. У сутичці взяли участь кілька десятків працівників спецпідрозділу "Беркут". Повідомляється про травмованих серед протестувальників.

Дівчину ж наразі доправлено до лікарні. У неї підозра на пошкодження нирки, можливий також перелом ребра, повідомив Мельниченко.

Наразі він повідомив, що кияни зламали огорожу райвідділу. Розпочалася бійка.

Народний депутат Володимир Ар’єв повідомив на своїй сторінці Faсebook, на місці подій відключився мобільний інтенет.

Як повідомлялося раніше, 1 липня на Миколаївщині, у селищі Врадіївка місцеві жителі намагалися взяти штурмом райвідділок міліції після того, як побачили у будівлі підозрюваного у зґвалтуванні дівчини правоохоронця.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.