Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У пік пасажироперевезень в “Укрзалізниці” зрозуміли, що пасажирських вагонів не вистачає

Добробут 6987 переглядів

Опубліковано - 15.07.2013 12:59 | Всі новини | Версія для друку

У пік пасажироперевезень  в “Укрзалізниці” зрозуміли, що пасажирських вагонів не вистачає
У пік пасажироперевезень в “Укрзалізниці” зрозуміли, що пасажирських вагонів не вистачає
В Україні вже за 45 днів знову неможливо купити квитки на кримські потяги, пишуть “Вести”, посилаючись на слова городян.

Як можна переконатися з сервісу бронювання квитків "Укрзалізниці", найбільша "пожежа" з туристичними напрямками - Кримом і Західною Україною.

Наприклад, на 25 серпня вже нема купейних місць на потяги №206 "Феодосія - Київ", №58 "Євпаторія - Київ", №298 "Севастополь - Київ", №99 "Ужгород - Київ", декілька залишилося і на №50 "Трускавець - Київ".

Важко буде не тільки повернутися після свят і напередодні початку навчального року, але і виїхати зі столиці на вихідні.

Так, на 23 серпня нема "плацкартів" на популярні №91 "Київ - Львів" та №12 "Київ - Сімферополь", кілька вільних місць залишилося в №13 "Київ - Ужгород", №43 "Київ - Івано-Франківськ", всього три купейних - в №28 "Київ - Севастополь".

В "Укрзалізниці" запевняють: відсутність квитків - це не спекуляції, а дефіцит вагонів. "Ми задіємо весь парк в літній час, - кажуть у прес-службі. - Але люди не можуть рівномірно розподілитися: хочуть квитки на вечір п’ятниці або на конкретний улюблений поїзд".

У відомстві пояснюють: ситуацію змінили б 248 нових вагонів, які планується придбати до кінця 2013 року.

Один з творців ресурсу poizdka.org Сергій Павлов додає: щороку списують до 200 вагонів, і пасажири відчувають це в період пікових навантажень. "Кінець серпня, популярний напрям, День Незалежності - такого поєднання факторів достатньо, щоб вже зараз розкупили майже всі квитки", - вважає він.

Як повідомлялося раніше, квитки на потяги продаватимуть за старими цінами ще лічені дні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.