Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада запропонувала протестувальнам те, що найбільш поширене й зрозуміле - хабар

Скандал 5958 переглядів

Опубліковано - 17.07.2013 20:39 | Всі новини | Версія для друку

Влада запропонувала протестувальнам те, що найбільш поширене й зрозуміле - хабар
Влада запропонувала протестувальнам те, що найбільш поширене й зрозуміле - хабар
Представники влади запропонували деяким головам громадських організацій $100 тис., щоб не допустити акції народного обурення під стінами МВС і на Банковій.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова громадської організації КУПР Сергій Мельниченко.

«Сьогодні вийшли на мене і ще одного побратима з авторитетних націоналістичних рухів в Україні представники влади. Нам було запропоновано укласти угоду, щоб «поховати» весь завтрашній рух в Києві і не допустити акції народного обурення під стінами МВС і на Банковій», - написав він.

Згідно з його інформацією, активістам було запропонували $100 тисяч і подальшу підтримку та взаємодію із силовими структурами.

«З метою отримання інформації про наміри Банкової, ми погодилися на призначену зустріч і сіли за стіл переговорів», - повідомив Мельниченко, додавши, що «сценарій дестабілізації й збивання напруги запропонований наступний».

«У разі неспроможності агентури служб дестабілізації руху ще на підході до Києва попросили збити рівень напруги прямо в Києві. Для цього влада надає кілька великих автобусів «Неоплан», щоб лідери громадських рухів загітували частину протестного руху погодитися на поїздку в Кримську резиденцію Президента або місця відпочинку міністра, оскільки останні знаходяться в робочій відпустці», - поділився можливим сценарієм розвитку завтрашніх подій активіст.

«Для реалізації переконання активістів буде здійснено приїзд до протестувальників заступника міністра, а також інших впливових і авторитетних громадських діячів», - написав Мельниченко, додавши, що «для запобігання поїздки до самої резиденції, в дорозі в ряді автобусів випадково виникнуть технічні поломки. Це має відбутися саме в автобусах з реальними представниками громадськості».

За його інформацією, до лав радикально налаштованих активістів будуть введені провокатори, які повинні посіяти смуту серед учасників і здійснити розкол у масах.

«Зараз для запобігання можливості консолідувати свої зусилля на Майдані Незалежності, там починають проведення робіт з реконструкції Майдану, а також планується проведення якогось соціального заходу в місцях, на яких ще не проводяться роботи», - повідомив Мельниченко. Згідно з його інформацією, «для підтвердження серйозності своїх намірів нам було запропоновано аванс у розмірі $50 тис. При цьому, від переговірників стало відомо, що з деякими представниками активістів питання вже вирішені».

Як повідомлялося раніше, 18 липня о 8:00 від «Експоцентру України» у Києві (вул. Академіка Глушкова, 1) розпочнеться піша хода за участю активістів Врадіївки і представників УДАР» до МВС. Об 11:00 розпочнеться мітинг під стінами Міністерства внутрішніх справ, після чого пікетувальники перемістяться на Майдан Незалежності.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.