Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Луганщині росіяни на всю “зміцнюють братерство” із “соотєчєствєніками”, вивозячи українських дітей у сексуальне рабство

Кримінал 6572 перегляди

Опубліковано - 8.02.2007 17:11 | Всі новини | Версія для друку

На Луганщині росіяни на всю “зміцнюють братерство” із “соотєчєствєніками”, вивозячи українських дітей у сексуальне рабство
На Луганщині росіяни на всю “зміцнюють братерство” із “соотєчєствєніками”, вивозячи українських дітей у сексуальне рабство
Двічі тільки минулу за добу було припинено вивіз до Росії неповнолітніх дівчат для сексуальної експлуатації, про це повідомляє ЦСО УМВДУ в Луганській області.

На пункті пропуску Должанське у 18.00 співробітниками УБЗПТЛ, кримінальній міліції у справах неповнолітніх і прикордонниками було затримано двоє громадян 1980 г. р. і громадянку 1982 г. р., які намагалися в рейсовому автобусі української реєстрації маршруту «Луганськ-Ростов» вивезти до Росії, як живий товар двох дівчат 17 і 19 років, мешканок м. Ровеньки і м. Лісичанськ.

А за годину на пункті пропуску Ізваріно на держкордоні затримано росіянина 1957 р.н. У його автомобілі «RENO» знаходилися 2 дівчини луганчанки 1989 і 1987 р. н.

Цей громадянин підозрюється в переміщенні жінок до Росії з такою ж метою, тобто торгівлею людьми для занять проституцією.

Від “Аратти”: проте політикани, які від цього регіону отримали мандат у парламент, сьогодні такими проблемами не переймалися. Вони сьогодні обирали, а завтра чи невдовзі переймуться проблемами мови, ЄЕП тощо, тільки не долею дітей, які, завдяки цим дядькам, продовжуватимуть мандри до Москви. У “братні барделі”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.