Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Податківці похвалилися перевиконанням фіскального плану

Економіка 4978 переглядів

Опубліковано - 22.07.2013 12:19 | Всі новини | Версія для друку

Податківці похвалилися перевиконанням фіскального плану
Податківці похвалилися перевиконанням фіскального плану
Надходження до зведеного бюджету перевищили 204 млрд. грн. Більшість надходжень зведений бюджет отримав від податку на додану вартість. За І півріччя поточного року надійшло 61,4 млрд. грн. цього податку.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства доходів і зборів.

«Податку на прибуток підприємств сплачено 30,8 млрд. грн., акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції) – 14,7 млрд. грн. Надходження від ввізного мита склали 6,2 млрд. гривень. Загалом до зведеного бюджету за січень-червень 2013 року надійшло 204 млрд. грн. Це на 1,7 млрд. грн. перевищує показники відповідного періоду минулого року. Державний бюджет отримав 160,9 млрд. грн., місцеві – 43,5 млрд. гривень», - йдеться у повідомленні.

Податківці запевняють. що забезпечили приріст сплати податку на прибуток на 6,4%, порівняно з аналогічним періодом минулого року бюджет отримав більше на 1,8 млрд. грн. Водночас, додаткові надходження з податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів склали 2,7 млрд. грн., або більше на 6,7% порівняно з січнем-червнем 2012 року, акцизного податку – 2,4 млрд. грн. (на 20,9%).

Як повідомлялося раніше, дефіцит державного бюджету України за перше півріччя 2013 року збільшився утричі - до 22,5 млрд грн проти показника у 6,7 млрд грн за перше півріччя 2012 року.

Нагадаємо, у червні влада Криму ухвалила рішення про введенням податку на ягоди, гриби і прогулянки в лісі.

Раніше на закритому засіданні Кабінету міністрів 3 червня голова Держагентства з питань туризму і курортів Олена Шаповалова озвучила пропозицію ввести податок у розмірі 1% від мінімальної зарплати для всіх громадян України, які виїжджають відпочивати за кордон.

2 липня у День працівників державної податкової служби України, прим’єр-міністр Микола Азаров побажав податківцям "творчих злетів" у зборі податків.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.