Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У справі із отруєння Ющенка затримано “масажиста”

Кримінал 6160 переглядів

Опубліковано - 8.02.2007 21:15 | Всі новини | Версія для друку

У справі із отруєння Ющенка затримано “масажиста”
У справі із отруєння Ющенка затримано “масажиста”
У вівторок силами співробітників СБУ в Дніпропетровську був затриманий Юрій Десяцький, який розшукувався у справі про отруєння Віктора Ющенка.

Про це повідомляють джерела Української правди, за словами яких раніше Десяцький перебував у всеукраїнському розшуку, оскільки не з'являвся на допити в Генпрокуратуру.

Інформацію про затримання Десяцького підтвердила прес-секретар СБУ Марина Остапенко.

"СБУ за дорученням слідчих Генпрокуратури встановила місцеперебування Десяцького і сприяла тому, щоб відбувся його допит. Після допиту Десяцького відпустили", - сказала Остапенко.

Вона додала, що Десяцький не давав підписку про невиїзд.

Прес-секретар СБУ не сказала, у якій якості був допитаний Десяцький. "Усі коментарі у справі про отруєння президента Віктора Ющенка мають право давати тільки слідчі Генпрокуратури", - сказала Остапенко.

Як відомо, Десяцький робив масаж Віктору Ющенку 4 вересня 2004 року – напередодні дня його можливого отруєння. Десяцький нібито вже тоді бачив симптоми захворювання Ющенка.

30 січня на прес-конференції генпрокурор Віктор Медведько заявив, що вони відпрацьовують двох нових фігурантів у справі про отруєння президента Ющенка. Він додав, що один з вищевказаних людей – масажист. Щоправда, він не уточнив прізвище цієї людини і місце, де він працював. За словами Медведька, ця людина виїхала з Києва у вересні минулого року і зараз розшукується правоохоронними органами.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.