Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Столична влада проти історичної пам'яті

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7710 переглядів

Опубліковано - 9.02.2007 15:04 | Всі новини | Версія для друку

Столична влада проти історичної пам'яті
Столична влада проти історичної пам'яті
Київська міськрада продала дві земельні ділянки в столиці на вулиці Січневого повстання, на якій знаходиться частина Київської фортеці.

Відповідне рішення депутати Київради ухвалили вчора на сесії.

Зокрема, депутати підтримали рішення про продаж земельної ділянки площею 0,93 га на вулиці Січневого повстання, 1, ТОВ "Хрещатик Інвестбуд" за 16,89 млн. грн.

Ділянку площею 2,08 га за адресою Січневого повстання, 38-40 рада вирішила продати за 33, 92 млн. грн. ТОВ "Регіонінвест" для експлуатації й обслуговування адміністративно-виробничих будівель та споруджень майнових комплексів.

Як відомо, на вулиці Січневого повстання знаходиться частина Київської фортеці.

Напередодні Нового року депутати Київради передали комунальному підприємству "Дирекція реставраційно-відбудовних робіт" для будівництва Меморіалу пам'яті жертв Голодомору земельну ділянку на вулиці Січневого повстання, 15а.

У результаті цього рішення в новорічну ніч було знищено 3 споруди найбільшого в світі укріплення - Київської фортеці, зведених у середині 19 століття.

Також на засіданні в четвер рада Києва виділила для будівництва житла на бульварі Дружби народів 1,5 га землі холдинговій компанії "Київміськбуд". 1,36 га з цієї ділянки знаходиться на території парку відпочинку Дзержинського.
Крім того, столичні депутати дозволили Національному авіаційному університету будувати житло на своїй території, внісши зміни в умови оренди земельної ділянки, відведеної НАУ.

Усього університету передана в постійне користування земельна ділянка площею 38,23 га.

Від “Аратти”: Цікава ситуація складається у столиці. Вже мало хто має сумнів, що проти киян ведеться тарифна війна, причому місцева влада має твердий намір за рахунок корінних киян, які не крадучи нічого і ні в кого, навряд чи витримавши фінансовий тиск влади, опиняться перед вибором: або голодна смерть, або поповнити лави бомжів, “розчистити” історичний центр міста.

Проте, як бачимо, “зачистка” стосуватиметься не тільки населення.

Невідомо для яких переселенців активно знищується історична пам'ять всього українського народу. Тут доречно нагадати слова одного із ідеологів гітлерівського нацизму, міністра друку і пропаганди Йозефа Геббельса - “Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти”. Чи не таким шляхом рухається мере-сектант?

Бо як інакше можна зрозуміти дії влади під проводом Черновецького?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.