Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ДАІ автоматизує систему фіксації порушень Правил дорожнього руху

Влада 4237 переглядів

Опубліковано - 6.08.2013 10:53 | Всі новини | Версія для друку

ДАІ автоматизує систему фіксації порушень Правил дорожнього руху
ДАІ автоматизує систему фіксації порушень Правил дорожнього руху
Державтоінспекція тестує нову систему автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху - "лист щастя" планують надсилати протягом 15 днів після проступку, а на оплату давати місяць.

Як пише газета Вести, всього хочуть встановити до 5-5,5 тисяч автофіксаторів по всій Україні, як у містах, так і на автодорогах держзначення, в найбільш аварійних місцях.

За словами начальника Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України Сергія Будника, вже зараз у столиці випробовують нові системи від двох виробників на двох перехрестях (наприклад, на перетині вул. О. Теліги та Дорогожицької), ще чотири виробники хочуть взяти участь у тендері .

"Встановлені відеокамери з відповідними каналами забезпечення, дані передаються до нас в підрозділ на екрани. Зараз ми дивимося, як видно основні порушення - швидкість, проїзд на червоне, зупинка в недозволеному місці, перетин суцільної, виїзд на "зустрічку". Коли все запрацює, процес буде повністю автоматичним, від моменту фіксації порушення до відправки постанови, без участі посадових осіб", - каже Будник.

Однак, визнають у відомстві, якусь частину порушень таки розглядатимуть люди - наприклад, якщо комп’ютер не зможе правильно ідентифікувати автомобіль через іноземні або дуже брудні номери. А надсилати штраф будуть за місцем проживання власника авто.

У МВС зазначають, що конкретний перелік "адрес" нових систем буде готовий вже після прийняття закону, а на обладнання всіх знадобиться рік-півтора. Крім того, будуть встановлені також просто порожні бокси - щоб утримати водія від порушення, а також знаки про ведення автофіксації порушень.

Як повідомлялося раніше, в липні Міністерство внутрішніх справ України ввело механізм автоматичного заліку штрафів за порушення ПДР.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.