Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Грошова цензура. Сліди знову ведуть до регіоналів

Скандал 7240 переглядів

Опубліковано - 9.02.2007 18:55 | Всі новини | Версія для друку

Грошова цензура. Сліди знову ведуть до регіоналів
Грошова цензура. Сліди знову ведуть до регіоналів
На Першому діловому каналі назріває конфлікт між колективом та менеджментом.

Головний редактор телеканалу Світлана Коляда повідомила, що з суми зарплатні за січень усьому колективу вирахували гроші за тиждень вихідних, а також ще 10%.

«З мене, як головного редактора, зняли ще більшу суму – за те, що в ефірі каналу був сюжет зі Львова про те, як місцева влада виділила додаткові кошти на оплату комунальних послуг ветеранам УПА. Сюжет був абсолютно збалансованим, у ньому були представлені різні точки зору (зокрема, й комуністів). Мені пояснили це тим, що такого сюжету не може бути в нашому ефірі з політичних причин», - розповідає Світлана.

За її словами, вказівка щодо штрафу була дана власником каналу (за неофіційною інформацією, каналом володіє народний депутат Ігор Шкіря): «Наш бухгалтер сказала мені: «Я нічого не розумію, але була команда – зняти гроші за сюжет зі Львова». Після цього я зателефонувала помічниці інвестора, яка підтвердила, що це було його рішення. Я розцінюю це як політичний тиск».

Світлана каже, що причиною зняття 10% зарплати за січень були названі занадто низькі рейтинги каналу. Оштрафовано було навіть тих, хто працював на Новий Рік. Сьогодні о 17 годині колектив спілкуватиметься з генеральним директором каналу Ларисою Єфремовою; на зборах ставитиметься питання про неправомірність штрафу.

Сама Світлана Коляда ще не знає, чи залишиться працювати на Першому діловому.

Як стало щойно відомо з джерел на каналі, керівництво Першого ділового повідомило колективу, що планується звільнення головного редактора каналу Світлани Коляди та головного режисера Андрія Журавля.

За словами Світлани Коляди, вона подала заяву на звільнення ще вчора, Андрій Журавель - сьогодні.

Як повідомлялося раніше, у липні 2006 року супутниковий канал «Заграва» (ЗАТ «Українська незалежна телерадіокомпанія «Заграва», голова правління – Віталій Храбан) змінив своє програмне наповнення і був перейменований на «ТВ-1».

Після ребрендингу, що відбувся 20 листопада, канал став називатись Першим діловим. Засновником каналу є ТзОВ «Виробниче об’єднання «ІЛІТАШ», президентом якого є (або, принаймні, був донедавна) народний депутат, член фракції Партії регіонів Ігор Шкіря
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.