Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


КМДА планує запровадити автоматизовану систему керування транспортними потоками

Регіональні новини Регіон: м.Київ 8074 перегляди

Опубліковано - 14.08.2013 14:40 | Всі новини | Версія для друку

КМДА планує запровадити автоматизовану систему керування транспортними потоками
КМДА планує запровадити автоматизовану систему керування транспортними потоками
У столиці планують на 165 перехрестях облаштувати нову систему управління дорожнім рухом, що дозволить у режимі онлайн оцінювати трафік на дорогах і приймати максимально обґрунтовані рішення щодо управління світлофорними об’єктами.

«Сьогодні ми маємо модель моніторингу транспортних потоків на світлофорних об’єктах, яка не відображає реальної ситуації на дорогах. Тому ми ставимо перед собою завдання створити в Києві розширену систему управління дорожнім рухом на основі останніх світових досягнень. Для цього ми плануємо залучити близько 15 мільйонів євро кредиту ЄБРР. Наразі розпочинається другий етап тендеру, де будуть враховані всі ці технічні вимоги», – розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Костюк під час візиту в Центральний пункт керування АСУТ м. Києва. – «В Указі Президента України «Про національний план дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» приділяється велика увага розвитку транспортної інфраструктури країни і, зокрема, столиці. На виконання завдань Президента розроблений проект «Система управління дорожнім рухом м. Києва»

За словами заступника голови КМДА, в рамках реалізації проекту планується монтаж нового обладнання на 165 існуючих світлофорних об’єктах та облаштування їх детекторами, які збиратимуть інформацію в реальному часі. Всі автомобілі будуть фіксуватися і класифікуватися на легкові, вантажні або громадський транспорт. На основі цих даних система буде здійснювати розрахунок режиму роботи світлофорів.

Крім того, вона буде порівнювати отриману інформацію з даними за день, тиждень і місяць. Це дозволить робити прогнози інтенсивності руху на найближчі 15-20 хв. Більше того, на 21 перехресті будуть встановлені по 3-4 відеокамери, які охоплять всі напрямки руху.

На даний момент у столиці функціонує 18 камер на 14 об’єктах.

«Впровадження нової автоматизованої системи управління дорожнім рухом дозволить оптимізувати транспортні потоки, забезпечивши найбільшу пропускну спроможність вулиць при мінімальних втратах часу. Це дозволить скоротити кількість заторів на 25-30%», – додав Михайло Костюк.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.