Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Навіть у дружній російським єдиноросам ПР обурилися політикою Кремля

Влада 5380 переглядів

Опубліковано - 14.08.2013 17:55 | Всі новини | Версія для друку

Навіть у дружній російським єдиноросам ПР обурилися політикою Кремля
Навіть у дружній російським єдиноросам ПР обурилися політикою Кремля
У Партії регіонів обурені діями російських митників, які не пускають український товар, а також вважають, що таким чином Росія втягує країну в Митний Союз.

Про це повідомив народний депутат від ПР Володимир Олійник.

"Так не можна розмовляти з сусідами, суверенними державами, якщо є якась пропозиція до об’єднання. Я не думаю, що це викличе якусь велику повагу з боку українців, які досить симпатизують Росії. Така форма неприйнятна", - заявив він.

Політик додав, що від такого рішення постраждають в першу чергу самі росіяни, а саме після зупинки українського імпорту. Олійник також назвав подібні методи нібито залучення України до МС "інструментарієм минулого століття".

"Це цілий ланцюг якихось таких нецивілізованих, неєвропейських методів запрошення. Не може бути об’єднання в стані постійних конфліктів з сусідами", - наголосив регіонал.

Водночас у партії УДАР заявили, що Росія своїм рішенням щодо митниці намагається перешкодити євроінтеграції України та підписанню Угоди про асоціацію з ЄС.

"Наші обидві країни є членами Світової організації торгівлі, і зараз уряд України і Верховна Рада повинні ініціювати розгляд цього питання до СОТ для того, щоб були адекватні санкції щодо сторони, яка без будь-яких пояснень ініціює обмеження для України", - зазначила депутат від фракції Продан.

Як повідомлялося раніше, з 14 серпня поточного року митна служба Росії включила до переліку "ризикових" всіх без винятку українських імпортерів, що фактично на невизначений час блокувало поставку товарів з України.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.