Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі вже прямо кажуть, що торгівельна війна - це примушення України до вступу у Митний союз

Імперія «Совок» 4983 перегляди

Опубліковано - 15.08.2013 10:24 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі вже прямо кажуть, що торгівельна війна - це примушення України до вступу у Митний союз
У Кремлі вже прямо кажуть, що торгівельна війна - це примушення України до вступу у Митний союз
Труднощі з проходженням українськими товарами російської митниці багато в чому викликані просто бюрократією через те, що Україна не є членом Митного союзу (МС).

Про це радіостанції Эхо Москвы заявив голова комітету Держдуми у справах СНД Леонід Слуцький.

При цьому він зазначив, що жодної політики в цьому немає. Слуцький висловив сподівання, що ще до кінця серпня митні служби обох країн вирішать всі труднощі.

Як повідомлялося раніше, вчора, 14 серпня, у Федерації роботодавців України (ФРУ) повідомили, що митна служба Росії включила до переліку "ризикових" всіх без винятку українських імпортерів, а це фактично на невизначений час блокувало поставку товарів з України.

Як уточнюють у ФРУ, російська митниця піддає українські вантажі суцільній перевірці, включаючи вивантаження, перевантаження і завантаження їх назад в транспорт.

"Все це призводить до збільшення термінів простою вагонів та інших транспортних засобів, і, як наслідок, веде до подорожчання, або зриву поставок товарів, псування продукції, підриває позиції українських товаровиробників на ринку РФ. При цьому російський ринок для багатьох українських підприємств є критично важливим", - зазначили у Федерації.

Також експерти ФРУ повідомили, що втрати України від описаних дій російської сторони можуть досягти, залежно від розвитку подій, до $ 2-2,5 млрд тільки в другому півріччі поточного року.

Зазначимо, пізніше голова Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Анатолій Кінах заявив, що союз не має відомостей щодо блокування Росією поставок українських товарів.

Додамо, що у понеділок, 12 серпня, видання "Українська правда" (УП) писало, що Федеральна митна служба РФ з кінця минулого місяця посилила контроль вантажів, які ввозяться більш ніж 40 українськими компаніями.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.