Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Війна скінчилася? Відомство Клименка повідомило, що російська митниця не кошмаритиме українських імпортерів

Влада 5864 перегляди

Опубліковано - 20.08.2013 15:49 | Всі новини | Версія для друку

Війна скінчилася? Відомство Клименка повідомило, що російська митниця не кошмаритиме українських імпортерів
Війна скінчилася? Відомство Клименка повідомило, що російська митниця не кошмаритиме українських імпортерів
Під час переговорів 19 серпня 2013 року Міністерство доходів і зборів України та Федеральна митна служба Росії домовилися про те, що додаткові процедури митного контролю відносно українських товарів не застосовуються, а товари українських підприємств перетинають російську митницю в штатному режимі.

Про це повідомило Міністерство доходів і зборів України.

«Під час переговорів російська сторона запевнила, що станом на сьогодні додаткові процедури митного контролю відносно українських товарів не застосовуються, товари українських підприємств перетинають російську митницю в штатному режимі. Гострота проблемної ситуації знята», - повідомили в прес-службі Міндоходів.

При цьому, за інформацією Міндоходів, для того, щоб уникнути проблем з розмитненням українських товарів у майбутньому, буде активізовано обмін інформацією між українським і російським митними відомствами.

«Головним ключовим інструментарієм для врегулювання і недопущення подібних ситуацій надалі стане активізація обміну інформацією між митними органами двох країн, проведення двосторонніх консультацій, вироблення спільних підходів, особливо в тих моментах, коли зачіпаються інтереси українських і російських компаній», - наголошується в повідомленні прес-служби міністерства.

Як повідомлялося раніше, Євросоюз вважає неприйнятними економічні погрози з боку Росії на адресу України, пов´язані з можливим підписанням угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Раніше радник Президента РФ Сергій Глазьєв заявив, що блокування українських товарів на російській митниці є тимчасовим явищем. Однак, у разі підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС, митне адміністрування українського експорту на російському кордоні може бути посилене.

Нагадаємо, з 14 серпня Федеральна митна служба Російської Федерації повністю зупинила український експорт на невизначений час.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.