Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Очі - дзеркало душі людини» - науковці вкотре підтвердили давню мудрість

Він і Вона 22507 переглядів

Опубліковано - 22.08.2013 17:43 | Всі новини | Версія для друку

У першу чергу чоловіки дивляться на очі і посмішку. Груди опинилися на третьому місці списку
У першу чергу чоловіки дивляться на очі і посмішку. Груди опинилися на третьому місці списку
Науковці заявляють, що під час першої зустрічі з жінкою чоловіки спочатку звертають увагу на очі і посмішку. Груди в цьому списку посіли лише третє місце. Жінки також спочатку дивляться у вічі.

Крім того, 70% з 1000 опитаних чоловіків звертають увагу також на волосся і вагу. Згідно з дослідженням, чоловіки також оцінюють ноги, уміння одягатися, сідниці, зріст і стан шкіри, повідомляє DailyMail.

Більший відсоток з 1000 жінок, які також взяли участь у дослідженні, заявили, що перше, на що вони звертають увагу при знайомстві з чоловіком, також є очі.

"Очі зазвичай повідомляють нам багато чого про людину, тож ми не здивовані, що очі - це те, що приваблює нас до протилежної статі. Поки ви не почнете говорити з людиною вперше, все що вам потрібно, це подивитися, як вона виглядає, усмішка також є тим, що обидві статі помічають один в одного", - говорить представник компанії Murine eye drops, яка замовила дослідження.

Жінки в свою чергу, після того як оцінили очі протилежної статі і їхні посмішки, звертають увагу на зріст і волосся. Після цього вони дивляться на вміння одягатися, вагу, шкіру, форму обличчя і, нарешті, сідниці.

Схоже, проведене дослідження доводить, що чоловіки і жінки більш схожі, ніж багато хто вважав раніше. Це дослідження спростовує поширений стереотип про те, що перше, на що звертають увагу чоловіки, бачачи представниць слабкої статі, є жіночі груди.

Привернути увагу протилежної статі і підвищити впевненість в собі можна використовуючи очі і посмішку.

Дослідження також показало, що дві третини чоловіків досить впевнені, щоб розповісти незнайомкам про свої сильні сторони. На це ж готові 50% жінок. Вчені з’ясували, що один з п’яти чоловіків зіштовхнувся з перехожим, захопившись розгляданням представниці протилежної статі. Один з десяти чоловіків врізався в ліхтарний стовп під час спостереження за привабливою жінкою, що пройшла повз нього.

Крім того, з’ясувалося, що кожен четвертий чоловік дивлячись уперше на жінку, знаходив в ній свою «другу половинку».
Очі - це те, що приваблює нас до протилежної статі
Очі - це те, що приваблює нас до протилежної статі

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.