Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попри заяву Президента Януковича уряд пропонує підняти ціни на газ?

Добробут 7512 переглядів

Опубліковано - 1.09.2013 20:22 | Всі новини | Версія для друку

Попри заяву Президента Януковича уряд пропонує підняти ціни на газ?
Попри заяву Президента Януковича уряд пропонує підняти ціни на газ?
Уряд подав у парламент законопроект, який свідчить про намір різко підняти ціни на газ для населення.

Текст пояснювальної записки до поданого урядом до Верховної Ради законопроекту № 3142 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення відносин у сфері теплопостачання, надання послуг централізованого опалення та централізованого гарячого водопостачання», свідчить про швидке підвищення цін за газ для населення до середньосвітових.

У пояснювальній записці до законопроекту однією з причин появи самого документа названо підвищення цін на газ дня населення. Описуючи негативні наслідки нерегульованої децентралізації систем теплопостачання, в документі йдеться про майбутнє зростання витрат домогосподарств на оплату комунальних послуг через подальше подорожчання природного газу.

«Подорожчання газу для населення у зв´язку приведенням його цін до рівня середньосвітових при подальшій децентралізації систем теплопостачання спричинить істотне зростання частки витрат домогосподарств на оплату комунальних послуг. Така ситуація стане наслідком неможливості диверсифікації видів палива, використовуваних для індивідуального/автономного теплопостачання», - пишуть автори з уряду.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.