Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як виявилося, міліціонери спокійно спостерігали, як втікав Мельник

Кримінал 6471 перегляд

Опубліковано - 30.09.2013 12:15 | Всі новини | Версія для друку

Як виявилося, міліціонери спокійно спостерігали, як втікав Мельник
Як виявилося, міліціонери спокійно спостерігали, як втікав Мельник
Співробітник міліції Києво-Святошинського райвідділу, який чергував у ніч втечі екс-ректора Податкової академії Петра Мельника, щойно дізнався про зняття браслета, відразу ж повідомив про цей факт колегам з Ірпінського райвідділу

Про це йдеться у висновку внутрішнього службового розслідування генштабу МВС, яке було оприлюднене в ефірі програми «Факти тижня» на телеканалі ICTV.

Згідно з документом, отримавши сигнал, Василь Вдовиченко повідомив колегам з Ірпінського райвідділу про зняття браслета. Далі мав діяти вже місцевий міліціонер Микола Бедрій.

«Бедрій о 21:57 подзвонив черговому Ірпінського міськвідділу міліції, щоб ще раз з’ясувати характер отриманого сигналу і місце перебування підконтрольної особи, після цього запропонував Вдовиченку самому зв’язатися з підконтрольною особою», - йдеться в сюжеті. У результаті з Мельником або з його родичами ніхто так і не зв’язався.

Вдовиченко не подзвонив Мельнику, мотивуючи це незнанням порядку здійснення такого зв’язку, і тим, що протягом дня зв’язок з Мельником підтримувався виключно через Бедрія.

За словами обвинуваченого міліціонера, до обов’язків чергового райвідділу входив лише прийом від громадян заяв про злочини, а для контролю за сигналами електронних браслетів стеження існує окрема посада.
Однак, як стало відомо, насправді окремої людини, яка має був стежити за сигналом з браслета, в черговій частині Ірпеня немає.

Як повідомлялося ранішше, Мельник був затриманий 27 липня в своєму робочому кабінеті під час отримання хабара.

7 серпня на екс-ректора, якому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, наділи електронний браслет. Однак Мельник зняв браслет і зник. Після чого він був оголошений в міжнародний розшук на території 190 країн - членів Інтерполу.

Пізніше стало відомо, що Мельник перебуваєя в США.

Раніше повідомлялося, що прокуратура Київської області завершила досудове слідство у кримінальному провадженні щодо двох посадових осіб органів внутрішніх справ, які не змогли запобігти втечі Мельника, і передала до суду обвинувальний висновок. Міліціонери звинувачуються у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України, тобто у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. Самі підсудні своєї вини не визнають.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.