Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під час військових навчань, в присутності Президента, снаряд мало не поцілив в селян

Скандал Регіон: Львівська область 8901 перегляд

Опубліковано - 1.10.2013 22:31 | Всі новини | Версія для друку

Під час військових навчань, в присутності Президента, снаряд мало не поцілив в селян
Під час військових навчань, в присутності Президента, снаряд мало не поцілив в селян
Під час тактичних навчань на Яворівському полігоні у Львівській області, що відбулися сьогодні у присутності Президента Віктора Януковича, один зі снарядів вийшов за межі полігону.

За інформацією військових, із якими вдалося поспілкуватись Радіо Свобода, снаряд самоліквідувався в повітрі.

Водночас мешканка села Грушів Яворівського району, що за 17 кілометрів від полігону, Надія Смолин розповіла Радіо Свобода, що бачила, як під час навчань стався вибух в озері за півкілометра від її хати. Жінка припускає, що це був снаряд.

На березі були рибалки, які не постраждали, але потужний вибух заглушив рибу в озері. Надія Смолин каже, що через сильні стрільби на полігоні у її будинку тряслись шибки вікон.

«На щастя, що той снаряд влучив в озеро, а не в село. На щастя, що все так обійшлось, ми вже думали, що війна почалась. Особливо потужним був один вибух», – розповіла жінка.

Правоохоронці опитують мешканців села Грушів. Начальник Яворівського РВ ГУ ДСНС у Львівській області Руслан Іванишин у телефонній розмові з кореспондентом Радіо Свобода зауважив: «Щоб говорити про снаряд, передусім потрібно його знайти, а його немає».

Тактичні навчання на Яворівському полігоні тривали півтори години, протягом яких постійно стріляли, вибухали снаряди. Перший постріл зробив сам
Президент.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.