Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Журналісту вдалося задокументувати, як невідомі особи намагаються зламати держреєстр

Скандал 7016 переглядів

Опубліковано - 4.10.2013 14:08 | Всі новини | Версія для друку

Невідомий за скануванням IP-адрес локальної мережі в Інформаційному центрі Мін´юсту
Невідомий за скануванням IP-адрес локальної мережі в Інформаційному центрі Мін´юсту
У мережі оприлюднені фото невідомих, які намагаються підключитися до адміністративної частини серверів державних реєстрів.

Фотографії, зроблені фотокореспондентом видання «Коммерсант- Україна» Владом Содель в держпідприємстві «Держінформюст», фотограф виклав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Сторонні особи, які не представляються і не показують посвідчень, зараз ( 03.10 . - Ред. ) перебувають у приміщенні для нарад на Мельникова, 71А , шляхом наукового тику з підключеними по езернету ноутами намагаються потрапити до адмін- частини серверів підприємства», - прокоментував фото Содель.

За його словами, невідомий спочатку шукав за допомогою google - Cisco Network Assistant, а потім вже за допомогою цього програмного забезпечення шляхом підбору IP в діапазоні адрес, намагався отримати доступ до локального сервера.

«Виходячи з побаченого Держінформюсті, історія Вадима Хоруженка ( заступника директора ДП - ред.) про те, що ці невідомі навіщось скопіювали собі бази даних державних реєстрів, які насправді бек-ап_ляться, мені вже не здається неймовірною», - зазначив фотограф.
Сканування внутрішньої локальної мережі невідомим
Сканування внутрішньої локальної мережі невідомим
Як повідомлялося раніше, 2 жовтня за фактом несанкціонованого втручання в роботу комп´ютерів, автоматизованих систем комп´ютерних мереж Міністерства юстиції України було відкрито кримінальне провадження. За даними ГПУ, в результаті цього була заблокована робота 12 державних і єдиних реєстрів інформаційних мереж.

Реєстри не працювали з 1 жовтня. 3 жовтня колектив Державного інформаційного центру Міністерства юстиції заявив про рейдерське захоплення підприємства «Інформаційний центр».

Пізніше міністр юстиції України Олена Лукаш заявила, що витоку інформації під час зломів держреєстрів не відбулося, оскільки атака була спрямована на маршрутизатори, які відповідають за передачу даних.

Повне відновлення роботи держреєстрів Лукаш пообіцяла сьогодні вранці.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.