Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Урядовці Януковича таємно відвідують Москву

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6156 переглядів

Опубліковано - 19.02.2007 11:16 | Всі новини | Версія для друку

Урядовці Януковича таємно відвідують Москву
Урядовці Януковича таємно відвідують Москву
Екс-міністр іноземних справ України Борис Тарасюк повідомив, що члени діючого уряду свідомо не інформують МЗС і посольства про свої закордонні візити та контакти.

"Ми дуже часто зустрічаємось з фактом, коли члени уряду, а інколи й деякі глави обладміністрацій виїжджають за кордон, досягають домовленостей, підписують документи. Прицьому, свідомо не інформують ані МЗС, ані закордонні установи про свої контакти, та про їхні цілі, не говорячи вже про узгодження. І найчастіше це відбувається при поїздках до Москви" - повідомив Тарасюк в інтерв’ю журналу Кореспондент.

Як приклад екс-міністр навів переговори міністра транспорту і зв’язку України Миколи Рудьковського з російськими дипломатами.

"Він (Рудьковський) приїжджав до Москви, контактував з керівництвом МЗС РФ, при цьому не інформував навіть посольство, як він це має робити, не говорячи вже про МЗС України", - підкреслив він.

Тарасюк заявив, що така практика неодноразово повторювалася не лише Рудьковським, але й іншими членами уряду, зокрема віце-прем’єром Андрієм Клюєвим у контактах з молдавськими партнерами. Як повідомив екс-міністр, тоді посольство не допускалося до цих переговорів.

Крім того, такі дії, за інформацією Тарасюка, характерні і для Мінпаливенерго.

Нагадаємо, 1 грудня 2006 року Верховна Рада прийняла постанову Про звільнення Тарасюка з посади міністра закордонних справ України. Пізніше суд Шевченківського районного суду Києва призупинив постанову парламенту, а Президент України підписав указ, відповідно до якого Тарасюк продовжував виконувати свої посадові обов’язки.

У свою чергу, 4 січня 2007 року Апеляційний суд Києва скасував постанову Шевченківського райсуду.

В результаті, не дочекавшись рішення суду, засідання якого постійно відкладалося, Тарасюк 30 січня звернувся до Президента України Віктора Ющенка с проханням про відставку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.