Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ДАІ не приховує: зима, на українських дорогах, для водіїв - екстрим

Добробут 8759 переглядів

Опубліковано - 22.10.2013 16:51 | Всі новини | Версія для друку

ДАІ не приховує: зима, на українських дорогах, для водіїв - екстрим
ДАІ не приховує: зима, на українських дорогах, для водіїв - екстрим
Дорожньо-комунальні організації України практично не готові до роботи в зимовий період.

Як повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, до таких висновків дійшли експерти ДАІ після проведення з 1 по 20 жовтня осіннього комісійного огляду вулично-дорожньої мережі.

Як зазначили у ДАІ, у комунальних служб відсутня необхідна кількість сучасної снігоприбиральної техніки, а більшість наявної перебуває в непридатному стані.

"Вкрай повільними темпами йде заготівля достатньої кількості протиожеледних матеріалів (піщано-соляних сумішей), а також відсутній необхідний запас паливно-мастильних матеріалів", - констатували у Державтоінспекції. У

ДАІ викликає також серйозне занепокоєння наявність ямковості на проїжджій частині автодоріг та вулиць, і більшість ям утворилась ще на початку весни. З причини того, що дорожньо-комунальними організаціями впродовж будівельного сезону роботи з ліквідації ямковості виконувались дуже повільними темпами, на сьогодні її загальна площа становить майже 2 млн кв. м.

У ДАІ зазначили, що на усунення недоліків, виявлених під час контрольних перевірок, посадовим особам дорожніх організацій вручено 843 обов’язкових до виконання приписи Державтоінспекції, більшість з яких на сьогодні не виконано.

За результатами узагальнення результатів проведення осіннього комісійного обстеження, з метою належної підготовки вулично-дорожньої мережі до експлуатації в зимовий період, Департамент ДАІ МВС України поінформує Мінінфраструктури та Мінрегіонбуд.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.