Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під простроченою Київрадою мітинг протесту. Опозиційних депутатів не пустили у будівлю

За право людини Регіон: м.Київ 7305 переглядів

Опубліковано - 23.10.2013 11:11 | Всі новини | Версія для друку

Під простроченою Київрадою мітинг протесту. Опозиційних депутатів не пустили у будівлю
Під простроченою Київрадою мітинг протесту. Опозиційних депутатів не пустили у будівлю
Опозиційні лідери Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок прибули на мітинг, який проходить біля будівлі Київської міської ради.

Вони мають намір пройти всередину будівлі, щоб взяти участь у засіданні.

Під час проходження до входу Яценюк відповів журналістам, що проситиме спікера Ради Рибака включити до порядку денного питання про столичні вибори.

"О 10:30 оголошують перерву в парламенті, і йдемо до Рибака в кабінет, щоб проводити політичні консультації з вимогою включити до порядку денного постанову про проведення виборів мера міста Києва і Київської міської ради", - заявив він.

Крім того, народний депутат Леонід Ємець на своїй сторінці у Facebook написав, що політиків направили до запасного входу до Київради. Однак там виявилося зачинено, а на дверях відсутні ручки. Політик зазначив, що зсередини через скло в дверях на них дивився регіонал Лук’янов.

Журналіст Максим Опанасенко написав на своїй сторінці, що трьом лідерам опозиції так і не вдалося проникнути в будівлю, після чого вони вирушили до Ради, щоб поговорити зі спікером.

Зазначимо, що акція протесту проти засідання Київської міської ради наразі проходить мирно. Проте активісти від партії ВО Свобода мають намір прорватися всередину будівлі, щоб провести там засідання своєї фракції.

Від самого ранку в середу, 23 жовтня, будівля Київської міської ради оточена бійцями спецпідрозділу Беркут, вони вибудували ланцюг з металевими щитами. Правоохоронці контролюють всі внутрішні переходи і приміщення.

Нагадаємо, що кожне засідання Київради відтепер супроводжується масовими мітингами та бійками активістів з міліцією. Опозиціонери вимагають припинити роботу мерії, вказуючи на її нелегітимність, і провести позачергові вибори в столиці. Зазначимо, що повноваження чинної Київради закінчилися ще 2 червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.