Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Після «покращення». Прибуток одного з автовиробників України впав втричі

Економіка 6290 переглядів

Опубліковано - 25.10.2013 16:56 | Всі новини | Версія для друку

Після «покращення». Прибуток одного з автовиробників України впав втричі
Після «покращення». Прибуток одного з автовиробників України впав втричі
ПАТ Автомобільна компанія Богдан Моторс за дев’ять місяців зменшило чистий збиток на 49,2% порівняно з аналогічним періодом 2012 року - до 130,117 млн грн, скоротивши чистий дохід в три рази до 870,74 млн грн.

Валовий прибуток компанії за цей період скоротився в 6,3 разу - до 870,74 млн грн, а операційна діяльність принесла 92,2 млн грн збитку, що, однак, на 6% менше, ніж торік.

У січні-вересні 2013-го компанія зменшила випуск автотранспортних засобів на 48% - до 5,563 тис. од., у тому числі легкових авто - також на 48%, до 5,039 тис. од. Зокрема у вересні випущено тільки 177 од. автотранспорту (15% до серпня поточного року, але в 6,6 разу більше вересня минулого року), із 175 одиниць - легкові автомобілі.

У корпорації пояснили, що у вересні на заводі легкових автомобілів у Черкасах проводилася підготовка виробничих потужностей до серійного виробництва легкових автомобілів JAC, тому технологічні лінії були зупинені.

Варто нагадати, що за підсумками 2012 року АК Богдан Моторс зменшила чистий дохід на 14,8% порівняно з 2011 роком - до 3 млрд 366,5 млн грн , наростивши чистий збиток в 55 разів - до 323,44 млн грн.

Як повідомлялося раніше, Богдан має намір стати дверима в Україну для китайських виробників авто. Так, в 2014-му корпорація планує випустити 15,3 тис. автомобілів марок JAC, Great Wall і Lifan.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.