Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВФ озвучив умови, за яких буде поновлено програму кредитування України

Економіка 6482 перегляди

Опубліковано - 31.10.2013 12:40 | Всі новини | Версія для друку

МВФ озвучив умови, за яких буде поновлено програму кредитування України
МВФ озвучив умови, за яких буде поновлено програму кредитування України
Міжнародний валютний фонд продовжує наполягати на підвищенні Україною цін на газ для населення та забезпеченні гнучкості курсу гривні.

Про це під час конференції Fitch Ratings повідомив постійний представник МВФ в Україні Жером Ваше.

"Необхідно забезпечити гнучкість обмінного курсу, посилення фінансового сектора, реформування енергетичного сектору, тобто, насамперед, підвищення тарифів", - заявив Ваше.

За його словами, МВФ також вважає, що Україні також необхідно істотно поліпшити бізнес-клімат.

Фонд рекомендує українській владі затвердити пакет заходів з ліквідації дисбалансів в економіці.

"Мова йде про короткострокову і середньострокову перспективу", - додав Ваше.

Він також висловив стурбованість значним фіскальним дефіцитом в Україні, а також квазіфіскальним дефіцитом, що відображає проблеми в енергетичному секторі.

Як повідомлялося раніше, 17 жовтня в Україні почала роботу технічна місія МВФ, висновки якої можуть вплинути на подальший хід переговорів щодо відновлення співпраці з Фондом. Висновки чиновників фонду безпосередньо впливатимуть на умови відкриття нової кредитної лінії для України.

Основною проблемою у взаєминах з МВФ останніми роками стало небажання влади підвищувати тарифи на газ для населення і теплокомуненерго.

Попередня місія Фонду відвідувала Київ у травні 2012 року, а рада директорів МВФ розглядала це питання 29 червня. За підсумками обговорення Фонд закликав владу України до поступового підвищення тарифів на газ і тепло, поліпшення платіжної дисципліни. МВФ також рекомендував Нацбанку фокусувати свою монетарну політику на підтримці цінової стабільності, відзначаючи, що поступове збільшення гнучкості обмінного курсу сприятиме пом’якшенню зовнішніх шоків, зміцненню резервів і збереженню конкурентоспроможності.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.