Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Здобутки проФФесіоналів. У жовтні обвалився легальний ринок автомобілів

Економіка 7496 переглядів

Опубліковано - 6.11.2013 11:14 | Всі новини | Версія для друку

Здобутки проФФесіоналів. У жовтні обвалився легальний ринок автомобілів
Здобутки проФФесіоналів. У жовтні обвалився легальний ринок автомобілів
Первинний ринок автотранспортних засобів за жовтень склав 19 тис. 557 одиниць, що на 44% менше від торішнього жовтневого показника і на 40% менше ринку вересня, свідчать дані асоціації Укравтопром.

Аналітики з’ясували, що від початку року показник продажів зберіг позитивну динаміку - за період від січня до жовтня було реалізовано і вперше поставлено на облік у ДАІ 303 тис. 673 од., що на 4% вище від аналогічного показника минулого року.

За даними асоціації, первинні продажі нової автотехніки у жовтні склали 91% від загальної кількості, із них легкових автомобілів - 16 тис. 81 од. (-30% до минулорічного жовтня), комерційних автомобілів - 1,439 тис. од. (-37%), нових автобусів - 263 од. (-16%).

Крім того, експерти підрахували, що за перші 10 місяців продажі нових автотранспортних засобів знизилися на 9% до минулорічного показника і склали 197 тис. 8 штук.

У сегменті легкових автомобілів ринок склав 180 тис. 831 од. (падіння 7%), комерційних автомобілів - 13 тис. 642 од. (падіння 26%), автобусів - 2 тис. 535 од. (падіння 26%).

Як повідомлялося раніше, за підсумками жовтня український автомобільний ринок знову продемонстрував падіння на рівні 22,6 % щодо минулого жовтня. За результатами 10 місяців авторинок уже не дорахувався 10 тис. проданих авто.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.