Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали звинуватили Президента у підготовці заколоту. Завтра - об'являть троцкістом, агентом усіх розвідок й ворогом народу?

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5916 переглядів

Опубліковано - 21.02.2007 12:18 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали звинуватили Президента у підготовці заколоту. Завтра - об'являть троцкістом, агентом усіх розвідок й ворогом народу?
Регіонали звинуватили Президента у підготовці заколоту. Завтра - об'являть троцкістом, агентом усіх розвідок й ворогом народу?
Фракція Партії регіонів у Верховній Раді звинувачує Секретаріат Президента України в підготовці державного перевороту.

Відповідну заяву сьогодні зачитав з парламентської трибуни перший заступник лідера фракції Василь Кісельов, вимагаючи від Президента пояснити діяльність його штатних радників Тараса Стецьківа і Юрія Луценка, які "їздять Україною і створюють так звані загони самооборони".

У заяві, зокрема зазначається, що події, що відбуваються в Україні в останні півроку, свідчать про те, що "пан Ющенко є Президентом тільки однієї частини України, підтримуючи тих, хто намагається створити в державі хаос, безвладдя і вибори без кінця".

Фракція партії “Регіонів” у зв’язку з цим вимагає публічного пояснення діяльності Стецьківа і Луценка.

На думку авторів заяви, активісти руху Народна самооборона "виконують доручення Президента України, готуючись до походу на Київ з метою скинення законно обраної влади".

У заяві його автори з жалем зазначають, що Президент не виконав рішення низки місцевих обласних рад, що висловили недовіру деяким главам обласних адміністрацій.

"Президент України нехтує Конституцією, а його Секретаріат займається в цей час підготовкою державного перевороту", - підкреслюється в документі.

У теж час у заяві зазначається, що після вступу в силу змін у Конституцію, згідно яких Президент не формує уряд і орган центральної влади, логічно було б очікувати істотного скорочення штатів секретаріату Президента, а також його фінансування. "На жаль, цього не відбулося", - йдеться в документі.

Фракція партії “Регіонів” вимагає від Президента України і Кабінету міністрів внести пропозиції про скорочення штатної кількості працівників Секретаріату і витрат на утримання Секретаріату Президента.

Від “Аратти”: ми абсолютно не дивуємося політичній демагогії “більшовиків”, бо вона є традиційною. А її принцип полягає у гендлюванні фактами. Тому, наприклад, Юлія Тимошенко, а не Янукович, за їхньою версією винна у тарифній війні імені Януковича....

Такі методи є стандартними й загальновідомими. І ми вважаємо за енобхідне нагадувати нашим читачам про них у наших публікаціях.

І правлячу коаліцію ми також називаєми “більшовиками” - не даремно. Бо їхня стратегія й тактика, не кажучи про персональний склад, - є суто більшовицькими.

А що ж до можливого Майдану-2, то, як на нашу думку, найкращим організатором цього “заколоту” є пан Янукович із своєю політичною силою. Тут він поза конкуренцією і на його тлі Луценко та Стецьків практично не помітні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.