Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали вимагають від Рибака захистити їхні голови від журналістів: опозиція пропонує шахтарські каски

Скандал 8359 переглядів

Опубліковано - 19.11.2013 18:27 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали вимагають від Рибака захистити їхні голови від журналістів: опозиція пропонує шахтарські каски
Регіонали вимагають від Рибака захистити їхні голови від журналістів: опозиція пропонує шахтарські каски
Спікер Верховної Ради Володимир Рибак пообіцяв відгородити склом ложу преси у сесійній залі парламенту після інциденту з киданням листівок з закликами звільнити екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

Відповідну заяву він зробив під час вечірнього засідання 19 листопада.

«Я дам команду ми закриємо склом, щоб не кидали», - сказав голова ВР.

Також Рибак сказав, що заборонив пускати в ложу преси того, хто розкидав листівки «Юлі - волю». «Я вже дав розпорядження не пускати цю людину в ложу преси і він вже кидати нічого не буде», - сказав спікер ВР.

Перед цим народний депутат від фракції ПР Олександр Стоян запропонував перемістити журналістів на інший балкон Ради. «Щойно нам на голову впав якийсь невідомий важкий предмет, а до цього кидали листівки. Я вже звертався до Вас, Володимире Васильовичу, вжити заходів і забезпечити нормальну роботу народних депутатів», - сказав депутат, запропонувавши пересадити журналістів у "дипломатичну" ложу, аби вони «не звисали над депутатами від Партії регіонів».

Водночас депутат від фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський запропонував видавати депутатам від більшості шахтарські каски, «щоб вони могли спокійно працювати».

Депутат від "Батьківщина" Микола Томенко запропонував розібратися в ситуації з листівками в комітеті Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, який він очолює.

Томенко наголосив, що у ложі преси були організовані провокації для того, щоб надалі сховати від журналістів «кнопкодавство» депутатів більшості. "Ми розберемося, і я переконаний, що цивілізовані, нормальні журналісти не заважають депутатам, і нема чого стіни нам отут ставити", - додав опозиціонер.

У відповідь на це Рибак відповів, що, природно, профільний Комітет може розібратися в ситуації.

Як повідомлялося раніше, під час ранкового засідання Верховної Ради 19 листопада з балкону в сесійній залі помічник народного депутата Олега Ляшка почав кидати листівки і вигукувати: "Юлі - волю!".

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.