Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Миколаєві суд заборонив Євромайдан

Пістолетне право Регіон: Миколаївська область 10452 перегляди

Опубліковано - 25.11.2013 15:34 | Всі новини | Версія для друку

Євромайдан м. Миколаїв
Євромайдан м. Миколаїв
У Миколаєві суд заборонив проведення масових акцій з 24 листопада цього року до 7 січня 2014 року.

Як повідомили у прес-службі обласної парторганізації "Батьківщини", таке рішення ухвалила суддя Миколаївського окружного адміністративного суду Оксана Малих 24 листопада.

Таким чином суд задовольнив позов виконавчого комітету Миколаївської міської ради за підписом віце-мера Юрія Андрієнка до організаторів Євромайдану.

"Суддя Малих своє рішення аргументувала тим, що проведення акцій може призвести до масових безладів і порушення правил впорядкування: пошкодження асфальтового покриття під тиском наметів", - сказано у повідомленні.

Адвокат Миколаївського Євромайдану Вікторія Москаленко упевнена, що дане рішення абсолютне незаконне, грубо суперечить Конституції України і нормам міжнародного права, ратифікованим Україною. "Нами до суду були представлені всі докази, що акція має виключно мирний характер, були викликані як свідки городяни. У свою чергу, позивачі не надали жодного доказу для обґрунтування своїх тверджень про можливі зіткнення різних політсил. Крім того, ні позивач, ні суд не вказали норму Закону, у відповідності з якою можна обмежити проведення акцій", - повідомляє Москаленко.

Об’єднана опозиція на даний час готує необхідні документи для подачі апеляції на дане рішення адміністративного суду до суду вищої інстанції, а також до міжнародних судових інституцій.

Як повідомлялося раніше, через суд заборонені Євромайдани у Чернігові, Одесі, Львові. У Харкові заборонені масові заходи у зв’язку із зростанням захворюваності на грип та ГРВІ.

Крім цього, Окружний адміністративний суд Києва своїм рішенням заборонив встановлювати малі архітектурні форми у вигляді наметів, кіосків або навісів, в тому числі пересувних та тимчасових, під час проведення мирних масових акцій з 22 листопада 2013 року по 7 січня 2014 року. Обмеження стосується Майдану Незалежності, вулиці Хрещатик та Європейської площі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.