Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом розгрому Євромайдана у Дніпропетровську

Влада Регіон: Дніпропетровська область 7299 переглядів

Опубліковано - 26.11.2013 13:34 | Всі новини | Версія для друку

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом розгрому Євромайдана у Дніпропетровську
Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом розгрому Євромайдана у Дніпропетровську
За фактом розгрому Євромайдану в Дніпропетровську міліція відкрила кримінальне провадження.

Про це сьогодні повідомив заступник начальника головного управління МВС України в Дніпропетровській області Сергій Третьяков.

За його словами, наразі ніхто не затриманий, але міліція «встановлює тих осіб, які перебували у момент події на площі і були учасниками конфлікту».

«За попередніми даними, нападниками були молоді люди, одягнені в різний одяг, у кількості 10-15 осіб. Також є рішення Окружного апеляційного суду про заборону проведення масових заходів на Європейській площі і про заборону встановлення малих архітектурних форм. Це рішення було зачитано учасникам мітингу представниками міськвиконкому», – сказав Сергій Третьяков.

За даними міліції, 25 листопада вночі до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на Європейській площі відбувся конфлікт між мітингувальниками і групою молодих людей. У ході конфлікту був пошкоджений намет зі звукопідсилювальною апаратурою, отримав тілесні ушкодження координатор акції Віктор Романенко.

Водночас активісти Євромайдану стверджують, що нападників було близько 40 осіб, постраждало шестеро осіб, а міліція, яка чергувала на площі, на момент конфлікту «десь зникла».

Тим часом, активісти Євромайдануу повідомили Радіо Свобода, що вони звернулись зі скаргою на нічний інцидент до Генеральної прокуратури України. Як розповіли учасники, наразі вони збираються на Європейській площі, аби відновити акцію. Мітинг запланований на 17:00.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.