Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опозиція оголосила про підготовку загальнонаціонального страйку

За право людини 7037 переглядів

Опубліковано - 30.11.2013 15:10 | Всі новини | Версія для друку

Опозиція  оголосила про підготовку загальнонаціонального страйку
Опозиція оголосила про підготовку загальнонаціонального страйку
Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк заявив, що опозиція створить штаб національного опору і почне підготовку всеукраїнського страйку.

"Ми прийняли спільне рішення про формування штабу національного опору і ми почали підготовку до загальноукраїнського національного страйку", - сказав Яценюк на брифінгу в суботу.

Також він заявив, що опозиція виступає за одночасне проведення в Україні дострокових парламентських і президентських виборів. "Ми вимагаємо відставки уряду і зміни Віктора Януковича за допомогою одночасного проведення президентських і парламентських виборів", - сказав він на брифінгу в суботу в Києві.

"Через годину у нас буде зустріч з усіма послами ЄС, і ми окремо звертаємося до західних партнерів: час розмов завершився", - сказав Арсеній Яценюк.

Раніше Арсеній Яценюк заявив, що після провалу на Вільнюському саміті, на якому не було підписано Угоду про асоціацію України з Євросоюзом, українці прокинулися в іншій країні. "Після провалу у Вільнюсі ми прокинулися в іншій країні. Україна після Вільнюса більше нагадує Білорусь", - заявив Яценюк.

За словами політика, "зараз головне завдання витягнути людей, які знаходяться в міліції". Яценюк підкреслив, що події на Євромайдані показали, що наступні президентські вибори в Україні будуть спиратися на силу Беркута і спецслужб, однак на захист свого вибору стануть мільйони українців.

Увечері 29 листопада учасники київської акції прийняли резолюцію, призначивши народний схід на полудень 1 грудня. Пікетникитакож зажадали відставки президента України Віктора Януковича і запропонували створити координаційну раду Євромайдана.

Сьогодні вночі, близько 4 ранку, беркутівці оточили площу, а потім силою витіснили мітингувальників. При цьому, як відзначають очевидці, силовики били всіх підряд.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.