Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Генконсул України в Стамбулі засудив дії «Беркута», порівнявши їх з фашистами

За право людини 8719 переглядів

Опубліковано - 30.11.2013 17:04 | Всі новини | Версія для друку

Генеральний консул України в Стамбулі Богдан Яременко
Генеральний консул України в Стамбулі Богдан Яременко
Генеральний консул України в Стамбулі Богдан Яременко засудив дії представників «Беркута», які розігнали активістів на Євромайдані, порівнявщи їх з карателями-окупантами.

Про це дипломат написав на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук". "Я не можу робити політичні заяви. Тому скажу про "Беркут", - так почав свою заяву Богдан Яременко, - "Напишу російською, тому що стверджують, ніби як майдан розганяли загони з Криму чи Луганська, де українську не розуміють, українців не люблять".

Подаємо текст його повідомлення в оригіналі.

"Я не могу делать политические заявления. По этому скажу о беркуте.

Напишу по-русски, потому что утверждают вроде как майдан разгоняли отряды из Крыма или Луганска, где по-украински не понимают, украинцев не любят. Ну, и так, возможно, больше шансов, что этот текст прочтут те, к кому я обращаюсь. А обратится я хочу к командиру или командирам отрядов милиции, которые разогнали мирную акцию протеста.

Доступные описания, фото и видео ночных событий свидетельствуют, что мирную демонстрацию не разгоняли, а ликвидировали, уничтожали, предварительно окружив и лишив мирных гражданских возможности спастись.

Так действуют каратели и оккупанты. Так действовали фашисты.

Применив эту тактику и проявив ничем не объяснимую жестокость, вы опозорили память отцов и дедов, вы уронили честь офицера, унизили правоохранительные органы, всю украинскую власть. Вы вбили клин, вызвали волну ненависти между гражданами и властью, чем очень осложнили обстановку в стране, подвели своих командиров, очень осложнили политическое будущее Верховного Главнокомандующего.

Каждый из нас может сделать ошибку. Но не каждый позор можно смыть без крови.

Мне известно, что командному составу отрядов Беркута перед командировкой в Киев выдали табельное оружие.

Примените его правильно!
"
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.