Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партія регіонів заходилася організовувати Антиєвромайдани. Вийшов фарс

Політика 6073 перегляди

Опубліковано - 3.12.2013 23:17 | Всі новини | Версія для друку

Так звана безстрокова акція Партії регіонів під ВР
Так звана безстрокова акція Партії регіонів під ВР
Після офіційного оголошення владою відтермінування підписання угоди про асоціацію з ЄС у містах України пройшли так звані Антимайдани на підтримку рішення Януковича – здебільшого за участю бюджетників і так званих тітушок.

Найбільший Антимайдан відбувся у Києві 30 листопада. На Михайлівській площі з гаслом «Ні євро-гомо-інтеграції» мітингували звезені владою та ПР пенсіонери, бюджетники та молодь.

Відповідно до поданої «регіоналами» заявки, в заході мали взяти участь близько 50 тисяч осіб, проте людей було на порядки менше. Раніше у соціальних мережах з’явилося оголошення про платний набір учасників мітингу проти інтеграції з ЄС 24 листопада в той самий час, коли опозиція проводила Народне Віче за європейську Україну.

ЗМІ повідомляли, що з Макіївки на Донеччині до Києва відправили автобуси зі студентами для участі у масових політичних заходах на підтримку Віктора Януковича. За повідомленням ЗМІ, учасники отримали по 200 гривень в день за участь у політичних пропрезидентських акціях. Про проплачених учасників Антимайдану повідомляли ЗМІ Донецька, Миколаєва, Одеси, Черкас, Кіровоградщини тощо.

За інформайцією ТВі, заробити можна було й на залученні людей – по 30 гривень давали за кожного приведеного, а за три години мітингу учасникам платили 100 гривень.

Крім того до мітингу на Європейській площі в Києві регіонали залучили школярів.

30 листопада у Харкові кілька десятків тисяч осіб зібралися на центральні площі міста, площі Свободи. Люди виступили на підтримку дій Віктора Януковича щодо євроінтеграції України. Люди тримали прапори України та Євросоюзу. Партійних прапорів на мітингу не було, але на плакатах красувався логотип Партії регіонів.

На площу місцева влада вивела представники харківських заводів «Турбоатом», «Електроважмаш», ХАЗ та ФЕД, а також чиновників й учителів. Зокрема, один із вихователів дитячого садка міста на умовах анонімності повідомив, що керівництво вимагало від підлеглих обов’язково прийти на площу.

З трибуни виступив голова Харківської області Михайло Добкін.

Мер Харкова Геннадій Кернес завітав на Антимайдан на велосипеді у спортивному костюмі і заявив, що Харків стане лідируючим містом Євроінтеграції.

Звертаючись до харків’ян, мер підкреслив, що Харків завжди прагнув і продовжує прагнути до Європи.

"Я впевнений, що всі, хто живе в Харкові, любить своє місто, свою країну і підтримує президента. Сьогодні я проїхав 40 кілометрів на велосипеді на підтримку курсу президента України Віктора Януковича і всіх тих, хто ратує за те, щоб наша країна стала європейською" , - зазначив Кернес.

До слова, на харківському мітингу прийняли резолюцію, в якій передбачається євроінтеграційний курс України, але підкреслюється необхідність збереження хороших взаємин з Росією.

Лише на майдані Свободи (з боку Держпрому) та частині спуску Пасіонарії було припарковано понад 170 великих автобусів, які привезли людей. У натовпі було чути обурення з приводу того, що людей змушували до виїзду. За іншою інформацією, участь у мітингу коштувала організаторам по 50 грн. за людину.

2 грудня в Одесі поряд із Майданом пройшов і Антимайдан на підтримку Януковича. Фотокореспондент одного з одеських ЗМІ зафіксував, як учасники провладного мітингу біля обладміністрації відзначались у списках.

2 грудня на підтримку Януковича перед пам´ятником Чкалову у Дніпропетровську вийшло 5 тисяч людей.

Під час акцій роздавали Партія регіонів, також були таблички з написами міст Дніпропетровської області: Павлоград, Жовті Води, Кривий Ріг тощо.

На мітингу виступив міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко. Він закликав присутніх не бути ворогами з учасниками Євромайдану, а об’єднатися і всім разом вболівати за футбольний клуб "Дніпро".

Через 20 хвилин після початку мітингу більшість його учасників почали розходитися.

Як розповіли вчителі їх "просто звезли на цей мітинг" .

"Майбутнє наших дітей ми бачимо в Європі, а це, на жаль, робота, і ми змушені підкоритися" , - сказала одна вчителька.

Того ж дня у Сімферополі на площі Леніна пройшов мітинг за участю кількох тисяч людей на підтримку Януковича. Серед мітингувальників було багато пенсіонерів і держслужбовців. Як стверджували місцеві ЗМІ, багато учасників мітингу звітували про своє прибуття або просили колег повідомити на роботі, що вони були на площі.

У руках мітингувальників були прапори Росії, України, Партії регіонів і плакати: «Бандерівці не пройдуть», «Міліція з народом», «Качинський, геть з України!».

Перед присутніми виступили кримський спікер Володимир Константинов, депутат-регіонал Володимир Кличников, віце-прем’єр Ольга Удовіна. Вони зачитали звернення до президента, схвалене депутатами на сьогоднішньому екстреному засіданні Верховної Ради, після чого оголосили про закінчення мітингу у зв’язку з погіршенням похідних умов (у Сімферополі почався дощ).

Незважаючи на те, що біля Українського театру встановлена ​​сцена і організований концерт, мітингувальники після такого оголошення розійшлися за лічені хвилини. Пісня «Боже, спаси Україну» звучала вже над спорожнілій площею.

Тим часом у Донецьку біля обласної державної адміністрації планувався мітинг прихильників президента України. Захід організувала Донецька обласна державна адміністрація спільно з Партією регіонів.Мітинг мав пройти без партійної символіки, однак потім його відмінили. На мітинг збирали працівників бюджетної сфери. За даними журналістів, мітинг скасували через технічну неможливість організувати достатню кількість людей – представників бюджетних організацій Донецька.
Ці дивні люди чомусь стояли не разом з усіма, а осторонь, позаду сцени
Ці дивні люди чомусь стояли не разом з усіма, а осторонь, позаду сцени
А 3 грудня у Києві між Маріїнським палацом і Верховною Радою пройшов мітинг, на якому оголосили про початок всеукраїнської акції на підтримку Януковича. В мітингу, який відбувався під час засідання ВР взяло участь близько тисячі людей. В осоновному бюджетники і так звані тітушки.

Під вечір у безстроковій, як стверджують організатори, акції вже брали участь декілька десятків осіб під прапорами «Русского блока», «Союза офицеров» славнозвісного Олега Калашнікова та ПР. Бюджетники, очевидно, «відпрацювали» і пішли по домівках. Громадян, які добровільно виявляли бажання приєднатися до цієї акції, охорона не пропускала. За їхніми словами, охоронці вимагали чи то пропуск, чи то якісь талони.

Весь периметр площі перед парламентом густо заставлений міліцейськими автобусами. Через це з вулиці Грушевського і Маріїнського парку не можна побачити, що там відбувається. Можна тільки чути «патріотичні» пісні російських і совєтськіх виконавців та виступи промовців.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.