Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Звернення відомого журналіста до рідних і близьких силовиків, які задіяні в Києві

За право людини 8606 переглядів

Опубліковано - 13.12.2013 04:45 | Всі новини | Версія для друку

Звернення відомого журналіста до рідних і близьких силовиків, які задіяні в Києві
Звернення відомого журналіста до рідних і близьких силовиків, які задіяні в Києві
Журналісти дізналися про жахливі умови, в яких змушують нести службу бійців внутрішніх військ керівництво МВС. У результаті багато хто з них захворів, а багато хто взагалі ризикує залишитися інвалідом.

"Такого скотського ставлення до особового складу не було ніколи: бійцям доводиться мочитися просто в штани і продовжувати стояти на морозі", - пише на своїй сторінці в Фейсбук журналіст, головред інтернет-видання ОРД, Станіслав Речинський, повіломляє Цензор.НЕТ.

"Мені здається, що Захарченка в підсумку повинні розтерзати батьки тих міліціонерів, які зараз стоять в Києві. Такого скотського ставлення до особового складу в Україні не було ніколи", - пише журналіст.

"Хлопчиків-строковиків з «ВВ» (внутрішніх військ у складі МВС - прим.“Аратти”) залишають на холоді на посту часто на 5 і більше годин. Відлучитися до туалету заборонено під страхом в’язниці. Конкретно, чомусь обіцяють 7 років в’язниці. Хлопчакам доводиться мочитися в штани і стояти далі на морозі. Це - поголовно. Результат - більшість з них дико застуджені. Багато хто з них стануть інвалідами на все життя через убиті нирки", - розповів він про умови в яких змушує нести службу бійців керівництво МВС.

"Так що не потрібно нам показувати солдатів, що лежать в госпіталі, яким на Банковій порозбивали голови. Міліцейське начальство пригробило вже куди більше людей", - констатує журналіст.

"Товариш зустрів в аптеці в центрі «беркутівця», який ледве тримався на ногах. Просив у аптекарки найдешевше жарознижуюче. Тому що у нього температура під сорок, і у декількох його товаришів - теж. Саме тому в Київ зараз звозять військових. Міліція хвора і Деморалізована. Але навіть використання «ВВ» у місті в мирний час - протизаконно. А вже армії і поготів", - зазначає Речинський.
"Матері, сестри і дружини співробітників міліції, передусім «Беркута» і «ВВ». Ваші рідні зараз - в серйозній небезпеці. І не через демонстрантів. А передусім через дії їх непрофесійних і злочинних керівників. Ті, хто перебувають у відрядженні в Києві - здебільшого вже серйозно хворі. Вони голодують. Вони сидять на сухому пайку, а то й без нього вже багато днів. Вони сплять в холодних автобусах. Їх змушують стояти по кілька годин в оточенні. І при цьому не дозволяють відлучатися до туалету. У багатьох з ваших дітей в результаті серйозно хворі нирки. І це - вже на все життя. Демонстранти приносили вашим дітям картон під ноги, щоб було тепліше стояти. Отці-командири до цього не додумалися. Їм тепло у своїх штабах та особистих іномарках. Навіть бійці «Беркута» повально хворіють, їх ніхто не лікує. Що вже говорити про строковиків внутрішніх військ. Якщо ви хочете, щоб ваші діти повернулися додому живими і здоровими - будь-якими силами намагайтеся витягти їх з Києва. Вигадуйте довідки про власні важкі хвороби, йдіть до Захарченко - робіть що завгодно. Бо завтра вже може бути пізно. І ваш син повернеться до вас в труні або хворим на все життя", - звернувся журналіст до близьких і рідних бійців внутрішніх військ.

"Є і ще одна небезпека. У Києві найближчим часом очікується велика провокація влади проти Майдану. Ваші діти стануть в цієї провокації першими жертвами. Буде або вибух автобуса з міліцією, або напад бандитів, переодягнених у демонстрантів. Ця влада піде на все заради власного порятунку. І не пошкодує нікого з ваших синів. Матері, об’єднуйтеся в Комітети солдатських матерів, йдіть до Захарченко, вимагайте повернення дітей додому. Або просто приїжджайте в Київ, і забирайте їх силою. Для Захарченко, для міліцейських начальників, для політиків - ваші діти лише гарматне м’ясо, яке вони вже вбивають. І будуть вбивати далі. Крім вас - їх ніхто не пошкодує.", - констатував Речинський.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.