Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін розколює Україну за “грузинським” сценарієм

Захист держави 7552 перегляди

Опубліковано - 15.12.2013 13:13 | Всі новини | Версія для друку

Путін розколює Україну за “грузинським” сценарієм
Путін розколює Україну за “грузинським” сценарієм
Російське керівництво розгорнуло безпрецедентну війну за Київ за “грузинським” сценарієм. Про це у своїй колонці на “Ехо Москви” написав колишній радник Путіна Андрій Ілларіонов.

За його словами, "влітку 2013 року проти України була розгорнута повномасштабна війна нового типу - митна, санітарна, газова, пропагандистська".

Результатом цього стало те, що підписання Угоди про асоціацію з ЄС у Вільнюсі було зірвано, і на Сході і Півдні України почали кілька "розхолоджуватись" до евроінеграції.

Ілларіонов переконує, що ці регіони були сприйняті в Кремлі як можливий плацдарм для проведення осетинсько-абхазького сценарію.

"Коли тільки він позначився, негайно була запущена теза про "розкол" і навіть про "тектонічний розкол" в Україні", - пояснює екс-радник Путіна.

За його словами, "тоді в бій були кинуті нові пропагандистські й інші сили, а в Москві почалося квапливе формування ударного наступального з’єднання інформаційних війн нового століття - агресивного пропагандистського монстра "Росія сьогодні".

Іллароінов попереджає, що далі Росія може вдатися до тих же кроків, що і в Грузії.

Серед них він називає створення антиєвропейських "плацдармів", введення їх в конфронтацію з рештою країни і використання цих "протиріч" для дестабілізації ситуації.
Після цього, за словами Ілларіонова, може послідувати зрив євроінтеграції і "бордерізація" захоплених плацдармів".

Екс-радник попереджає, що "чим більш жорстким буде протистояння учасників, чим більше в ній буде висловлено взаємних звинувачень і образ, чим більше проллється крові... тим легше буде її (Україну) "підвісити" на довготривалий гачок майстерно спровокованого внутрішньоукраїнського конфлікту".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.