Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прокуратура впіймала столичних комунальників на казнокрадстві

Кримінал Регіон: м.Київ 6114 переглядів

Опубліковано - 24.12.2013 23:46 | Всі новини | Версія для друку

Прокуратура впіймала столичних комунальників на казнокрадстві
Прокуратура впіймала столичних комунальників на казнокрадстві
Посадові особи одного з комунальних підприємств столиці, починаючи від 2009 року, допускали нецільове використання бюджетних коштів, нестачу і підписання актів виконаних робіт, у яких завищені їх обсяги та вартість.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

За словами старшого прокурора відділу захисту фінансово-економічних інтересів держави Кирила Сакалоша, своїми діями вказані особи завдали шкоди бюджету міста на суму понад 25 млн грн.

Як повідомив прокурор, у грудні цього року щодо зазначених осіб розпочато кримінальне провадження за ч.2 статті 364 та ч.2 статті 366 Кримінального кодексу України.

Усього, наголосив Сакалош, під час здійснення наглядової діяльності в бюджетній сфері органами прокуратури на захист інтересів держави у поточному році розпочато більше тисячі кримінальних проваджень, внесено понад 4 тисячі постанов. За результатами їх розгляду, до відповідальності притягнуто понад три тисячі посадових осіб, з яких кожен четвертий - працівник контролюючих органів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.