Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВС повідомило про затримання п’ятого підозрюваного у звірячому побитті Чорновол

Кримінал 7716 переглядів

Опубліковано - 27.12.2013 15:49 | Всі новини | Версія для друку

МВС повідомило про затримання п’ятого підозрюваного у звірячому побитті Чорновол
МВС повідомило про затримання п’ятого підозрюваного у звірячому побитті Чорновол
Затриманий п’ятий підозрюваний у справі про побиття Тетяни Чорновол.

Про це заявив Начальник ГСУ МВС Микола Чинчин.

"Слідством затриманий п’ятий підозрюваний, який за попередніми даними безпосередньо брав участь у побитті потерпілої", - сказав він.

Крім того, він заявив, що слідство перевіряє алібі "деяких затриманих, інформація про яких з’явилася в ЗМІ".

"Однак їх відсутність на місці події під час здійснення злочину не виключає їхню причетність до нападу на Тетяну Черновол у якості пособників або організаторів", - заявив він.

"Основним завданням слідства є встановлення замовника цього злочину", - додав він.

Між тим, стає фактично очевидним, що у МВС намагаються прив’язати справу про напад на Тетяну Чорновол до депутатів від опозиції.

Саме такий висновок можна зробити із заяви Начальника ГСУ МВС Миколи Чинчина.

"У ході слідства встановлено, що затримані тісно контактували з членами партії "Удар" Євгеном Огарковим, Дмитром Крейніним та Ігорем Опадчим. Двоє останніх є депутатами київської обласної ради від партії "Удар". Крім того, встановлено зв’язок підозрюваних і з народним депутатом від фракції "Батківщина" Володимиром Полочаніновим", - зазначив він.

"Слідство вже має дані, що один з підозрюваних, Олександр Котенко, був членом бандитського угруповання Савлохова. Ця група входила в злочинне співтовариство Рибалко, на прізвисько Рибка, убитого в 2005 році, з яким тісно взаємодіяли брати Клички", - зазначив він.

"Слідчими проаналізований виступ колишнього власника телеканалу "ТВі" Костянтина Кагаловського, у якому він зазначає, що до рейдерського захоплення цього телевізійного каналу причетний Сергій Котенко, підозрюваний в побитті Тетяни Чорновіл", - сказав він.

"Також Кагаловський зазначає, що до діяльності підозрюваного мають відношення народні депутати Микола Княжицький і Давид Жванія", - додав він.

"Слідством встановлено, що Сергій Котенко був засновником і директором підприємства, якому був підконтрольний телеканал ТВі", - зазначив він.

"Виклик на допит до Головного слідчого управління МВС України цих народних депутатів пов’язаний з необхідністю з’ясувати інформацію, викладену К.Кагаловским. Зокрема, щодо їх причетності до скоєння зазначеного кримінального правопорушення", - пояснив Чинчин.

Раніше Княжицький у своєму Facebook написав про підсумки його допиту, куди він ходив у четвер.

"Був у міліції. Дав покази у справі побиття Тетяни. Чому викликали - так і не зрозумів. Вони теж. Крім Чорновол у цій справі нікого не знаю", - написав він.

У свою чергу Жванія повідомив Українській правді, що має йти на допит у понеділок.

Як відомо, у Партії регіонів ще до початку слідства почали заявляти, що напад на Чорновол вигідний опозиції.

"Регіонал " Микола Джига заявив, що напад на Тетяну був в інтересах опозиції.

"Очевидно, що будь-які провокації проти окремих активістів потрібні виключно представникам опозиції для стимулювання євромайдану, який стрімко втрачає свій потенціал", - сказав він.

"У них з’являється привід кричати про "розправи" і "політичні репресії", мобілізуючи цим своїх прихильників, втомлених від багатоденної бездіяльності", - сказав Джига.

А от депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко звинуватила опозицію в тому, що саме через її дії відбувся напад на Тетяну.

"Сьогодні опозиція розписалася в тому, що не контролює ситуацію. І доказом цьому служить інцидент із громадською активісткою Тетяною Чорновіл" , - заявила вона.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.