Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кличко судитиметься з міліцейським начальником через брехню

Скандал 7860 переглядів

Опубліковано - 27.12.2013 19:17 | Всі новини | Версія для друку

Кличко судитиметься з міліцейським начальником через брехню
Кличко судитиметься з міліцейським начальником через брехню
Лідер партії “УДАР” Віталій Кличко звертатиметься у суд з позовом до начальника Головного слідчого управління МВС Миколи Чинчина щодо захисту честі, гідності і ділової репутації та з вимогою спростувати недостовірну інформацію.

Як повідомила прес-служба партії, лідер «УДАРу» називає брехливими та безпідставними закиди Чинчина про нібито причетність братів Кличків до кримінальних груп.

“Замість того, щоб провести об’єктивне розслідування і знайти справжніх виконавців і замовників побиття Тетяни Чорновол, відомство Захарченка вдається до звичних провокацій і фактично покриває злочинців. Тому з тим, кому доручили озвучити брехню і нісенітниці, ми говоритимемо в суді”, - підкреслив Кличко.

Він зазначив, що МВС сьогодні стало «каральним загоном влади і не гребує будь-якими методами у боротьбі з опозицією і громадянами України».

«То “Беркут”, виявляється, “обороняється” від мирних студентів, то плетуть якусь маячню, намагаючись перекласти на опозицію причетність до побиття журналістки. Таке враження, що МВС переїхало з вулиці Богомольця на вулицю Фрунзе в один відомий заклад (за адресою Фрунзе, 103 розташована Київська міська психіатрична лікарня ім. Павлова - УНІАН)», - наголосив Кличко.

Він заявив, що “УДАР” вимагає прозорого та об’єктивного розслідування справи про побиття Чорновол, і пошуку справжніх виконавців злочину, а не призначення винуватих, щоб вигородити замовників. «І ті, й інші повинні понести покарання», - переконаний Кличко.

«Нехай Захарченко не сумнівається: коли ми змінимо цю владу, легендами про свою нібито правоохоронну діяльність він та його сподвижники не відбудуться», - підкреслив Кличко.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 27 грудня, начальник Головного слідчого управління МВС Чинчин заявив про можливі зв’язки затриманих у справі про побиття Чорновол з опозиційними політиками.

Він назвав ряд депутатів різних рівнів: «У ході слідства також встановлено, що затримані тісно контактували з членами партії «УДАР» Євгеном Огарковим, Дмитром Крейнином та Ігорем Опадчим. Двоє останніх є депутатами Київської обласної ради від партії «УДАР». Крім того, встановлено зв’язок підозрюваних і з народним депутатом від «Батьківщини» Володимиром Полочаніновим».

«Слідство вже має дані, що один з підозрюваних, Олександр Котенко, був членом бандитського угруповання Савлохова. Ця група входила у злочинне співтовариство Рибалка на прізвисько Рибка, вбитого в 2005 році, з яким тісно взаємодіяли брати Клички», - сказав Чинчин.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.