Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Донецьку почалися жорсткі репресії проти активістів Євромайдану

Пістолетне право Регіон: Донецька область 9052 перегляди

Опубліковано - 2.01.2014 12:52 | Всі новини | Версія для друку

У Донецьку почалися жорсткі репресії проти активістів Євромайдану
У Донецьку почалися жорсткі репресії проти активістів Євромайдану
31 грудня Марії Олийник невідомі розбили молотками машину, активіст Євгеній Насадюк побував в райвідділку, 16 фермерів з Мар’їнського району, які перераховували гроші Київському Майдану і відправляли туди продукти, провели день на допитах у податківців.

Останній факт зібрав під стінами Донецької обласної податкової адміністрації терміновий пікет евромайданівців. Близько 20 осіб впродовж часу кричали: "Разом ми сила!", "Разом і до кінця!", "Ні політичним репресіям!".

"Протягом 2,5 годин у райвідділку я розповідав міліціонерам, як і навіщо стоїть Майдан у Києві, Донецьку, - каже Насадюк. - Вони жалілися що отримують менше 3 тияч гривень, що не можуть бастувати, що у міліції велика плинність кадрів, що курсанти Донецької юракадемії ганьблять честь мундиру - п’ють й курять траву, тільки но знявши каштет, що взагалі нація деградує. Я поділився натхненням й вірою у людей, яку відчував на Майдані, як прожити на 800 гривень на місяць - де гарні секонди, як готувати гречку. Розповів, як я працював у Верховній Раді, організовував вибори, що не довіряю опозиції, що мають домовитись між собою прості українці. Один з міліціонерів порадив подивитися фільм "Страсті по Чапаєву". Я їм - прочитати "Гулаг" Солженіцина. На останок ми поговорили про театр і мистецтво перформанса, про відчуття смерті, життя, акції Femen, Pussy Riot, Війни, Олександра Володарського. Відповідаючи на питання, чи маю я претензії до дій міліціонерів, я сказав, що занадто грубим було затримання. "Якби я знав одразу, що ти творча людина, а то я 20 років працюю у органах, тому звик до всякого," - ніби вибачаючись промовив міліціонер й потиснув руку".



"З ранку побачила, що скло з боку водія розбиті, заднє скло розбите, усередині все перевернуто догори дригом. Розбита передня панель, в салон накидали цеглину, вкрали акумулятор. Сусідка по двору сказала, що тепер боїться залишати свою машину поряд з моєю. Я викликала міліцію, приїхала експертна група, розпочато розслідування, я визнана потерпілою. Такой мені новорічний подаруночок - у черговий раз покалічили мій старенький "Москвіч" 1985 року. Це помста за підтримку Євромайдану", - вважає Марія Олийник.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.