Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У МВС вважають, що пікетування помешкань «слуг народу» - кримінальний злочин

Пістолетне право 7595 переглядів

Опубліковано - 8.01.2014 12:24 | Всі новини | Версія для друку

У МВС вважають, що пікетування помешкань «слуг народу» - кримінальний злочин
У МВС вважають, що пікетування помешкань «слуг народу» - кримінальний злочин
Столична міліція закликає учасників мирних зібрань не піддаватися на провокації окремих політичних діячів та громадських активістів щодо «блокування не лише адміністративних будівель, вулиць, а й приватного житла окремих громадян».

Про це йдеться у повідомленні ВЗГ ГУ МВС України в Києві.

«Останнім часом в мережі Інтернет періодично з’являються повідомлення з посиланням на окремих лідерів, як політичних партій, так і громадських організацій, висловлювання, які підпадають під ознаки ряду кримінальних злочинів. Організатори масових акцій закликають мітингувальників блокувати не тільки деякі адміністративні будівлі, вулиці, а й приватне житло окремих громадян. З точки зору закону подібні дії є не тільки протиправними, а й грубо порушують конституційні права і свободи інших громадян, часто призводять до конфліктних ситуацій з правоохоронцями і рядовими громадянами», - йдеться у повідомленні.

Керівництво столичної міліції в черговий раз попереджує, що за блокування і захоплення адміністративних будівель, перекриття руху автотранспорту та пошкодження чужого майна будь-якої форми власності, чинним законодавством передбачена, як адміністративна , так і кримінальна відповідальність.

«Правоохоронні органи в межах наданих законодавством повноважень реагуватимуть на кожен протиправний вчинок незалежно від приналежності правопорушників до тієї чи іншої політичної сили. За скоєння протиправних дій винні особи будуть нести передбачену законодавством відповідальність», - підкреслюють у міліції.

Там ще раз звертаються до організаторів масових заходів з проханням дотримуватися встановленого законом порядок проведення мітингів і демонстрацій, не порушувати громадський порядок , не провокувати конфліктних ситуацій, щоб не підбурювати мітингувальників до протиправних дій і конфліктів з міліцією.

Як повідомлялося раніше, 7 січня активісти пікетували ресторан «Егоїст», який за їхніми словами, належить родині тимчасово виконуючого обов’язки голови КМДА, регіоналові Анатолію Голубченкові.

Стіни ресторану обмалювали написами й обклеїли наклейками «Увага! Власність бандитів».

Нагадаємо, міліція заявивла, що розшукує "хуліганів", які 5 січня залишили на воротах заміського будинку міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка в селі Підгірці під Києвом наліпки "Увага! Власність бандитів!".

У зв’язку з цим активісти Автомайдану отримують повістки на допит у кримінальному провадженні за фактом хуліганства.

Згодом лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що ворота маєтку Захарченка прикрасили наліпками "Увага! Власність бандитів" депутати "Батьківщини" і готові обклеїти такими наліпками двері в службовий кабінет міністра.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.