Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фінансовий агент Януковича, Азарова і Клюєвих - Рейнхард Прокш почав сильно хвилюватися

Скандал 16750 переглядів

Опубліковано - 18.01.2014 05:28 | Всі новини | Версія для друку

Рейнхард Прокш - власник COMPASERVE SE, інкубатора фірм-прокладок в Швейцарії, Німеччині, Австрії, Великобританії, Ліхтенштейна і США.
Рейнхард Прокш - власник COMPASERVE SE, інкубатора фірм-прокладок в Швейцарії, Німеччині, Австрії, Великобританії, Ліхтенштейна і США.
Після звернення громадськості до міністерства юстиції США Рейхнард Прокш, який певний час був власником Межигір’я, «Activ Solar» та фірми, що забезпечувала перельоти Януковича почав дуже хвилюватись. Час хвилюватися і братам Клюєвим.

«Ми звернулись до міністерства юстиції США, розповідаючи їм про те, як наші можновладці використовували пана Рейнхарда Прокша для того щоб вимивати гроші з України. І що Рейнхард Прокш, певний час був власником Межигіря, і що Рейнхард Прокш був власником фірми, яка забезпечувала перельоти Януковича, і що «Activ Solar» був також зареєстрований на Рейнхарда Прокша».

Про це в ефірі Еспресо.TV в програмі «Студія Захід з Антоном Борковським» заявила юристка-міжнародниця (PEPWATCH), член Ради Центру Протидії Корупції Галина Сеник.

«Рейнхард Прокш дуже хвилюється, - наголосила юристка, - після того, як ми звернулись в міністерство юстиції США. Він взнав, що ми про нього багато знаємо в Україні і почав дуже хвилюватися. Він погрожує притягнути нас до суду, мовляв, - про нього поширюється неправдива інформація». Щоправда, до суду він досі не подав.

Як розповіла Галина Сеник, зараз тривають процедури, аби припинити його членство в Американському об’єднані юристів. «Ми і туди звернулися, зазначивши , що пан Прокш фактично зігнорував свої обов’язки юриста – захищати інтереси громадськості», - уточнила вона.
Братам Клюєвим час теж хвилюватися
Братам Клюєвим час теж хвилюватися
Розслідування віденської прокуратури щодо діяльності Клюєвих триває

Фінансовий відділ австрійської прокуратури відкрив провадження щодо фінансової діяльності Клюєвих після численних звернень громадськості у серпні 2012 року.

За словами Галини Сеник подібні розслідування тривають довго, бо передбачають співпрацю з правоохоронними органами України.

«Можете уявити, яка там зараз відбувається співпраця, - наголосила Галина Сеник, - проте існує ймовірність, що за зміни обставин справу буде завершено». За її словами, українські олігархи не лише виводять гроші в офшорні зони.

«Брати Клюєви абсолютно нормально показали, як використовуються державні гроші для розбудови власної імперії, - наголосила юристка, - тож і виходить найбільша в світі імперія з використання сонячної електроенергії [«Activ Solar» - прим. «Аратти»]. Браво! Але за це платимо ми, платники податків, за те, що вони назвуть приватним бізнесом».

* * *

У Президента Віктора Януковича, прем’єр-міністра Миколи Азарова та секретаря Ради Національної Безпеки і Оборони Андрія Клюєва, як і у його брата - заступника голови Партії регіонів народного депутата Сергія Клюєва, один експерт з оптимізації сплати податків і приховування кінцевого власника, а насправді - «відмивання грошей». Він обслуговує всіх перерахованих вище осіб, і це д-р Рейнхард Прокш.

Рейнхард Прокш є уродженцем Ліхтенштейну, має австрійське громадянство і стверджує, що також є акредитованим адвокатом в Нью-Йорку вже понад 20 років. Дуже ймовірно, що він є резидентом США. Рейнхард Прокш - власник COMPASERVE SE, інкубатора фірм-прокладок в Швейцарії, Німеччині, Австрії, Великобританії, Ліхтенштейні та США.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.