Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Провал операції «тітушка» та нічне полювання на них самих громадськими активістами

Самоврядування Регіон: м.Київ 14400 переглядів

Опубліковано - 21.01.2014 09:18 | Всі новини | Версія для друку

Провал операції «тітушка» та нічне полювання на них самих громадськими активістами
Провал операції «тітушка» та нічне полювання на них самих громадськими активістами
Провокація з тітушками, яку спланувала влада, не вдалася. Зо два десятки провокаторів були упіймані громадськими активістами під час спроб влаштувати погроми на вулицях нічного Києва. Всі вони були доставлені в Штаб Євромайдану.

Сьогодні вночі, велика група тітушок у кількості 300-400 осіб була роззосереджена групами по 30-100 чоловік в центральний частині Києва - в Шевченківському та Подольському районах навколо Майдану.

Вони мали чітко поставлені завдані - влаштовувати погроми на вулицях міста, бити перехожих, трощити вітрини та автомобілі. Перед початком акції з "Мерседеса"-"кубика"організатора погромів (д.н. АІ 7717 АК) їм були видані молотки та інше знаряддя для вчинення погромів. Дехто отримав і по пакетику наркотиків.

В районі станції метро "Золоті ворота" їм вдалося вчинити протиправні дії - вони били випадкових перехожих, пошкодили кілька автомобілів.

Оскільки міліція напередодні цілий день охороняла тітушок в Маріїнському парку, було зрозуміло, що звертатися до неї по допомогу було марно, тому патрулювати нічний Київ вирушили учасники Автомайдану, громадські активісти та народні депутати.

Автомайдану вдалося затримати декілька десятків людей характерної зовнішності, допровадити їх в штаб Євромайдану в Будинок профсоюзів. Серед затриманих - "бригадир" тітушок у якого було знайдений записник з прізвищами та телефонами "підлеглих". До речі, він виявився земляком президента.

Автомайдану також вдалося заблокувати і повернути додому 5 автобусів з учасниками Антимайдану, який знову планує Партія регіонів.

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, який особисто приймав участь у затриманні кількох тітушок, закликав киян бути пильними, не піддаватися на провокації на вулицях і створювати дружини, які контролюватимуть правопорядок у столиці.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Коли по Києву безчинствують тітушки, а міліції немає взагалі, людям треба самоорганізовуватися, щоб захищати правопорядок на вулицях", - заявив Кличко.

"Тітушок звезли в столицю, щоб палити машини, бити вітрини, грабувати і провокувати бійки. Аби створити картинку нібито це роблять мітингувальники з Майдану і зафіксувати безпорядки. Влада хоче створити хаос у Києві. Її мета - дестабілізувати ситуацію, аби мати привід для введення надзвичайного стану", - наголосив він.

За словами Кличка, завдяки свідомості та активності киян, план влади про блискавичний масований наступ "тітушок" на Київ провалився.

До речі, за виконання такого завдання, провокатори мали отримати по 200-300 гривень.
Затримані тітушки в Будинку профсоюзів
Затримані тітушки в Будинку профсоюзів
"Тітушки" вибачились перед українським народом за те, що продались

"Тітушки", яких вночі на вулицях Києва піймали активісти під час погромів, які ті чинили, після допиту перед журналістами у Будинку профспілок примусили вибачитись за свої вчинки, повідомляє Gazeta.ua.

- Прошу вибачення перед українським народом за те, що продався за 300 гривень.

- Прошу вибачення за те, що продав націю.

- Прошу вибачити за зраду українського народу. Більше так не повториться.

- Вибачаюсь за те, що скоїв сьогодні. Більше такого не буде.

- Прошу вибачення, що взяв гроші за мітинг.


Такі слова казали молодики перед об’єктивами телекамер.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.