Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Командувач ВВ закликає солдат не вірити сльозам матерів і бути вірними Януковичу [доповнено]

Пістолетне право 8870 переглядів

Опубліковано - 4.02.2014 15:55 | Всі новини | Версія для друку

Командувач Внутрішніх військ МВС генерал-лейтенант Станіслав Шуляк
Командувач Внутрішніх військ МВС генерал-лейтенант Станіслав Шуляк
Командувач Внутрішніх військ МВС генерал-лейтенант Станіслав Шуляк вважає виступи солдатських матерів спецоперацією екстремістів і закликає солдат залишатися вірними присязі

Про це йдеться в заяві генерала, оприлюдненій прес-службою Внутрішніх військ.

«Невдачею закінчуються спроби екстремістів впливати на військовослужбовців через так званих «Солдатських матерів», які на камери ллють гіркі сльози, водночас благословляючи підлітків, що жбурляють в вас бруківкою та запалювальними сумішами», - звернувся Шуляк до своїх «бойових друзів».

При цьому він звинуватив опозицію у спробі підкупу військовослужбовців. «За наявними даними, готуються провокаційні пропозиції щодо казкових благ кожному, «хто перейде на сторону так званих революціонерів» і вступить до незаконних збройних формувань. Агітатори отримують завдання обіцяти премії в розмірі 10-20 річних окладів за зраду присязі», - заявив генерал, закликати не вірити опозиції.

«Вірю, що ваша відданість Військовій присязі знайде свою оцінку. Чи варто розмінювати довіру і шану українського народу на міфічні тридцять срібників?» - закликав Шуляк.
Ольга Патлатенко
Ольга Патлатенко
Бійця Внутрішніх військ Патлатенка жорстоко покарали після заяви матері

Солдата Внутрішніх військ, який стоїть на вул. Грушевського у Києві, Олександра Патлатенка покарали після заяви матері про умови служби. Про це 31 січня повідомив Мустафа Найєм в ефірі Громадського ТВ.

"Якщо з Олександром Патлатенком щось трапиться, ми це розцінюватимемо як помсту за те, що його матір Ольга розповіла правду про умови служби", - написала на своїй сторінці у Facebook журналіст Настя Станко.

"В. о. міністра Віталіє Захарченку, досить того, що ви калічите своїх підлеглих морозом та умовами, в яких вони сплять і як харчуються, ви ще й хочете їх катувати за правду?", - додала вона.

Зазначимо, мати солдата внутрішніх військ Ольга Патлатенко розповіла про умови, в яких тримають солдатів ВВ.

Жінка висловила своє обурення тим, як "Беркут" підставляє під удар хлопців строковиків з ВВ.

"Якщо дадуть зброю, я стрілятиму в "Беркут", за свою дитину", - сказала вона.

Крім того вона заявила, що виконувача обов’язків міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка чекає війна матерів.

"Нехай остерігається материнського покарання, навіть своєї власної матері - вона йому не пробачить ці злочини. Я б сказала йому в очі, це моя особиста думка, бачачи муки дітей з одного боку барикад, і бачачи як помирають діти з іншого боку барикад, я йому скажу, що я йому не пробачу, і всі інші матері не пробачать. Його очікує війна матерів", - сказала вона.



Пізніше Ольга Патлатенко відмовила в інтерв’ю ТСН, бо боїться за життя сина. За її словами, Олександр подзвонив і сказав їй: "Мамо, ти навіть не уявляєш, що зі мною буде".

Рядовий внутрішніх військ Олександр Патлатенко дав інтерв’ю прес-службі(!) МВС в якому розповів, що його мати помилялася. Служба на Грушевського – це просто рай земний

В МВС вирішили, що потрібно ситуацію розрулити. Для цього Олександр Патлатенко – чисто вимитий (явно не в туалеті Кабміна, де приймали всі гігієнічні процедури вевешники) на фоні вулиці Грушевського розповів як йому здорово служиться. Перш за все він сказав, що солдати не мерзнуть. В прес-службі явно забули страшні розповіді міністра Захарченка про те, що майже тисяча солдат і офіцерів хворіють від переохолодження. Потім він розповів, що їх прекрасно годують. Прекрасна їжа – це «згущенка, печиво і шоколад». Про гарячу їжу він не сказав нічого, мабуть, тому що не любить супів. А далі сказав, що заспокоїв матір і взагалі, тепер все здорово.



Олександр Патлатенко – дитина, яка немає ні досвіду, ні житейських знань, зазначає Еспресо.TV. Навряд чи він справді розумів, що в своєму інтерв’ю він по суті говорить, що його мати істеричка і брехуха. Але хіба це найбільший гріх, тих хто придумує такі сюжети для телебачення?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.